Gość doc Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Tak jak w temacie. Nie chodzi mi WAP, GPRS, tylko o np. wrzucam na flash memory stronke z Tweaka i czytam jak na normalnym kompie. Czy jest to mozliwe na NGage, jaki program jest potrzebny? Jesli to mozliwe to prosze o podanie linka do stronki z programem/objasnieniem itp. Pzdr, Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Nie wiem czy to najprostsze rozwiązanie ale powinno działać, chyba darmowych programów nie ma, tam masz trial 14 dni opery dla Nokii: http://www.opera.com/products/mobile/produ...d8900e06b3d4d02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ok, dzieki ale chodzi mi o to czy strony beda wyswietlane tak jak na kompie, no powiedzmy, ze prawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Raczej tak, ale tylko mogę przypuszczać, bo nie posiadam takiego telefonu, więc musialbyś pogadać z jakimś posiadaczem, na pewno na super komfort nie ma co liczyć na wyświetlaczu telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...