Mufas_gcw Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Mam taką karte (patrz temat) ale w grach przeważnie nie wygładza mi tekstur czy może to zależeć od sterowników ekranu????????????(czy mój GeForce jest gorszy od ATIradeona 9600) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padzio Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Na pewno jest gorsza od Radka 9600, LE to obcięta wersja. Co do "wygładzania" to niech się jakiś użytkownik nVidii wypowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 jeśli chodzi o wygładzanie to nie spotkałem jeszcze sterów które by go nie obsługiwały(prędzej jakaś stara gra nie będzie obsługiwać),w przypadku twojej karty mocno na tym ucierpi wydajność,więc stosuj to raczej w starszych grach wygładzanie włączasz z poziomu sterownika -we właściwościach karty/zaawansowane/wydajność albo w samej grze (jeżeli ma taką opcje)-dobrze to widać w colin4,zakładka w opcjach grafiki i do wyboru x2, x4 ,x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufas_gcw Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 tylko że mi śie komp resetuje jak np: w fife 2005 gram (po 30min.) i pisze że mam jakiś nieaktualny sterownik dla ekranu (w każdej grze krawędzie nie są prawie wcale wygładzane od czego to zależy??????????????) :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 jak ci się restartuje to wygląda na przegrzewanie się rdzenia (AA mocno obciąża GPU) - popraw chłodzenie,może źle dolega albo pasty nie ma sprawdzałeś na colinie4 ?może zrób screenshoty z różnych ustawień (bez, x2, x4)i porównaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...