natafka Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 witam, a wiec owy problem przedstawia sie nastepująco.. Mam karte Sound Blastera Audigy LS drugą edycję. Normalnie w jedno wejscie mam kabelek do karty tv ( avertgo series) czasem musze go wyjac i wlozyc jacka od sluchawek z mikrofonem. Gdy wyjmuje je, i wkladam na swoje miejsce kabelek od karty, znika mi glos z tv..pozatym, wszystko inne pieknie leci..wiecie cos moze na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Patrzyles po zmianie w regulacje glosnosci? Moze poprostu wicisza wejscie mikrofonowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Poszukaj w mixerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natafka Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 szukałam szukałam i lipa.......nic nie jest wyciszone , wsyzstko jest tak jak być powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natafka Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 problem rozwiklalam w sposob typowy dla laika....niestety. Zainstalowalam na nowo karte..no kurde, ale to musi w jakis sposob byc normalnie uregulowane. Ta karta dzwiekowa jest chyba za madra, niewiem moze sobie zapisuje dotychczasowe ustawienia i jak sie jej namiesza to juz nie hula.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...