Aki Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Witam Ostatnio dostałem do przetestowania karte dźwiękową - Creative Sound Blaster Live! CT 4380 :). Hehe, niby po co o tym pisze? Otóż mam do Was głupie pytanie (pragnę od razu zaznaczyć że nie znam się na kartach dźwiękowych, przez cały czas jechałem na zintegrowanej :lol:): a mianowicie do czego służą te wszystkie znajdujące się na niej wejścia? :? Jest ich 6 (wiem że jedno [te długie :P] jest do joy'a, drugie do głośników, a "trzecie" do mikrofonu"). Ale do czego służą pozostałe? Próbowałem podpiąć drugą pare głośników pod te pozostałe wejścia (słyszałem, że karta ma dwa wyjścia do głośników), ale bezskutecznie :( Nie grały :( Więc do czego one są? Sorry za debilny temat Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 1. joystick 2. przod (glosniki) 3. tyl (glosniki) 4. mikrofon 5. line-in (aux) 6. analog/digital out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Heh dzięki za info :) Zastanawia mnie tylko jedno... Dlaczego jak podepne głośniki pod wejście nr 2 to mi nie grają :? Czyżby to była wina sterów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Tak najprawdopodobniej.. u mnie tak bylo.. ze nie graly.. z tego powodu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Moze w ustawieniach dzwieku masz tylko na 2 glosniki/sluchawki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Moze w ustawieniach dzwieku masz tylko na 2 glosniki/sluchawki? Miałem, ale zmieniłem na 4 i nic to nie dało (próbowałem tesh innych opcji -> nic :() A stery mam ze strony Creative'a... Może są jakieś inne, zastępcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Są kx poszukaj na forum gdzieś to było Pozatym możesz mieć zwalone wyjście w syerach jest jeszcze opcja tylko wy cyfrowe, Lub może podłączas głośniki pod wejście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Kx'y pomogły :) Troche było z nimi zabawy (niestety na w98 jakos mi karta nie ruszyla, ale na to też znajdzie sie sposób ;)) Dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 To powiedzcie mi jeszcze jaki kabel tzreba kupic zeby podlaczyc ModeComy 2000. Slyszalem lae nie jestem pewny ze to jest kabel 2x chinch + 3x maly jack. Jezeli tak to pod jakie wejscia w karcie dziwekowej mam je podlaczyc??? Pomozcie mi!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...