grippen Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Witam Mam prosbe - tak sie zlozylo ze musze napisac prace inzynierska i mam taki temat (tylko sie nie smiac) "Komputerowy program do projektowania profilu skoczni narciarskich" Moze ktos wie gdzi emoge znalezc jakies materialy dotyczace tego tematu???/ Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Witam Mam prosbe - tak sie zlozylo ze musze napisac prace inzynierska i mam taki temat (tylko sie nie smiac) "Komputerowy program do projektowania profilu skoczni narciarskich" Moze ktos wie gdzi emoge znalezc jakies materialy dotyczace tego tematu???/ Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Hehe, mam nadzieje ze to nie żart, bo ja mam za rok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Hehe niezłe, niezłe :D Skontaktuj się z autorem Delux Sky Jump czy coś tam takiego, on powinien być w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Panowie tu się nie ma co śmiac - to jest naprawde temat mojej pracy inzynierskiej - nikt nie ma pomysłu skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> materiały?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Nie mam pojęcia. Ale jak czytam ten temat, to boje się, co ja będe musiał zrobić.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Nie mam pojęcia. Ale jak czytam ten temat, to boje się, co ja będe musiał zrobić.... :?Jak w WSHE to sie nie masz co bać, pewnie nic nie będziesz musiał robić....:) A tak poważnie to znam kolesia z WSHE i wiesz, dzwonie do niego bo się chiałem z nim ustawić a on na to że nie bo pisze prace przejściową (kalkulator) i ... teraz uwaga ... Jest GłóWNYM PROGRAMISTĄ W GRUPIE. Coś mi się wydaje,że ten ich program napisałbym w niecałe pół godziny , a miszczem w C nie jestem. Więc nie wiem czym tu sie przejmowac, tylko na polibudzie dają takie tematy. Zgadłem ? BTW. Ciekawe czy to wymyślają jacyś ujarani doktorzy , bo wszystko na to wskazuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 No faktycznie - praca jest na Politechnice Łódzkiej, a własciwie teraz to już się nazywa Akademia Techniczno Humanistyczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...