Spawacz Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Przeglądałem ostatnio różne wyniki na orb i na co się natknąłem :D http://service.futuremark.com/compare?2k1=8188540 Gościu w Game4- Nature ma średnią prędkość 835.9fps :D czyli ponad 10 razy więcej niż ja :D podczas gdy w innych testach lepiej wychodzę od niego :D Jak on to zrobił ??????????????????? A i czy ktoś z was jeszcze zna takie śmieszne wyniki ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Stąd taki wielki wynik :) Pewnie użył jakiś wspomagaczy :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 tzw. cheater, olej go po prostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 wystarczy 3danazyzer:) kiedys z ciekawosci sie bawilem to na fx5600 w 2k3 zrobilem ponad 44000pkt:) caly czas czarny ekran:( Jednak czasami 3dmark swiruje i bez "wspomagaczy" są takie dziwne wyniki. Trzeba to olac i tyle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 może jakiśbłąd lub gość oszukiwał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...