Megabyte Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Mam program 64 bitowy w wersji pod linuksa i pod windows. Potrzebuje przynajmniej jedną z tych wersji uruchomić na swoim komputerze. Niestety obecnie mam tylko Athlona XP i niewystarczającą ilość pieniędzy żeby kupić Athlona 64. Mam więc do was pytanie czy istnieje jakiś program do emulacji AMD64 pod zwykłym Athlonem? PS. Nie wiedziałem do którego działu dać ten post. Myślałem o "oprogramowaniu" ale z racji tego że program może być też pod linuksa wolałem utworzyć nowy topic tutaj bo więcej osób go zobaczy. Jeżeli istnieje jakieś odpowiedniejsze miejsce dla niego prosze moderatorów o przeniesienie go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Ja a żadnym programie Emulacyjnym x86-64 nie słyszałem i nie usłysze bo proc albo obsługuje aplikacji 64 bitówych albo nie obługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Po przeczytaniu twojego posta mam wrażenie że nie wiesz co to jest emulacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie, nie ma narazie windy xp64 wiec watpie aby byl soft do emu x86-64 pod winde, jezeli juz to pod linuksa, szukaj gdzies na google.goups, ja jeszcze o czyms takim nie slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...