Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 siemka. mam takie pytanie.. a mianowicie problem.. posiadam kod kreskowy: 5000358006681 jakiegos produktu... i teraz potrzebuje jakas strone na ktorej bylo by opisane jak z tego wywnioskowac co to za produkt i skad pochodzi. bardzo to wazne dla mnie. dlatego prosze tutaj o pomoc bo moze macie jakies dojscie do takich rzeczy a na google tak wlasciwie nic nie ma. pozdro i thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Tu jest najs opisane: http://kody-kreskowe.dlawas.com/ Jednak tak chyba nie dowiesz się nic o produkcie, bo taki kod to tylko zapis cyfr a te dopiero odnaszą się do bazy danych. Więc chyba lipton ale nie zagłebiałem się w temat :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 qrde no bylem na tej www... ale nic z niej nie udalo mi sie ciekawego wyciagnac... qrna... skad skolowac info o tym kodzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Jak to kod z jakiegoś hiper-super marketa to nic nie wskórasz bo oni mają swoje bazy danych i swoje indywidualne kodowanie ... chyba wiem że początek 5 to polska :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...