kłapouchy Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Hey, Chciałbym sobie kupić jakiś dobry zestawik do chłodzenia wodnego tylko nie wiem za bardzo jaki, chciałem CPC ;) ale po odwiedzeniu tego forum szybko zmieniłem zdanie .... . Nie znam sie na tym dobrze dlatego prosze o pomoc w wybraniu jakiegoś zestawu (cena ok 600-700,-) tylko mnie nie linczujcie ze taki temat juz byl :) Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 ... tylko mnie nie linczujcie ze taki temat juz byl :) :wink: Taki temat już był. Określ przynajmniej na co ma być to chłodzenie. Czy tylko na procka, czy też na grafę i NB. Napisz również jakiego masz kompa bo tak bez niczego to raczej nikt Ci nic nie doradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Zestaw - masz na myśli gotową paczke z wszystkimi częściami (gotowiec) ? Jeśli tak to możesz kupić se bigwatera (chyba <600 zł kosztował) w www.4max.pl Jeśli chcesz sobie dobierać bloczki, pompke itp to ino : www.x4pro.pl :> Opisz dokładniej co chcesz chłodzić i co jest dla Ciebie ważniejsze - cisza, wydajność, wygląd itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kłapouchy Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Przede wszystkim chodzi mi o cicha prace, chłodzić woda najlepiej wszystko :) a najbardziej zalezy mi na procku (P4 2,4) i zasilaczu... . Wyglad tez jest wazny , nie chce miec wiadra z woda obok kompa :). raczej chodzi mi o zestaw bo na dobieraniu klockow to sie nie znam :(. A co sądzicie o Zestawie CoolRiver DELUX Intel P4/AMD Wielkie dzieki za porady . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kłapouchy Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Hmm a jakie klocki polecalibyscie z http://www.discotech.waw.pl tak do 700,- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...