Skocz do zawartości
kłapouchy

Co wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Hey,

Chciałbym sobie kupić jakiś dobry zestawik do chłodzenia wodnego tylko nie wiem za bardzo jaki, chciałem CPC ;) ale po odwiedzeniu tego forum szybko zmieniłem zdanie .... . Nie znam sie na tym dobrze dlatego prosze o pomoc w wybraniu jakiegoś zestawu (cena ok 600-700,-) tylko mnie nie linczujcie ze taki temat juz byl :)

Pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... tylko mnie nie linczujcie ze taki temat juz byl :)

:wink: Taki temat już był.

Określ przynajmniej na co ma być to chłodzenie. Czy tylko na procka, czy też na grafę i NB.

Napisz również jakiego masz kompa bo tak bez niczego to raczej nikt Ci nic nie doradzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zestaw - masz na myśli gotową paczke z wszystkimi częściami (gotowiec) ? Jeśli tak to możesz kupić se bigwatera (chyba <600 zł kosztował) w www.4max.pl

Jeśli chcesz sobie dobierać bloczki, pompke itp to ino :

www.x4pro.pl :>

Opisz dokładniej co chcesz chłodzić i co jest dla Ciebie ważniejsze - cisza, wydajność, wygląd itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przede wszystkim chodzi mi o cicha prace, chłodzić woda najlepiej wszystko :) a najbardziej zalezy mi na procku (P4 2,4) i zasilaczu... . Wyglad tez jest wazny , nie chce miec wiadra z woda obok kompa :). raczej chodzi mi o zestaw bo na dobieraniu klockow to sie nie znam :(. A co sądzicie o Zestawie CoolRiver DELUX Intel P4/AMD

Wielkie dzieki za porady .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi