Raptor Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 hmm może mobo msi k8n neo2 albo abit ax8 - sam nie wiem co wybrać :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 malo istotna ciekawostka ale moze kogos zainteresuje :wink: - VT8237 (wystepujacy z k8t800pro) nie obsluguje obecnie sprzedawanych napedow optycznych na Serial ATA (znajomy dal ciala bo kupil Plexa PX-712SA a to podobnie jak MSI XA52P poprawnie smiga tylko na nf3, silicon 3114 i intelach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Przeczytaklem te recenzje http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=232 EPoXa 9NDA3+ i chyba juz jestem zdecydowany co do mojej przyszlej plyty, pozostaje tylko poczekac na przyplyw gotowki na wiosne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...