radwan Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Czy ktoś zna sposób podłaczenia zwykłego odtwarzacza CD z kompa tak by działał poza komputerem jako odtwarzacz cd :?: Jakiś zasilacz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 podpinasz komputer pod wzmacniacz:O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Jaki komputer??? Chodzi mi o to żeby uruchomić CDrom poza kompem i bez jego udziału. Gdzies kidys widziałem jakiś opis ale nie mogę tego znależć. Może ktoś wie gdzie szukać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Najlepszy bylby do tego stary model creativa, ktory nie dosc ze mial prawie wszystkie funkcje na panelu (przewijanie w tyl/przod, nast/poprz utwor, pausa, play, stop) to mial w dodatku pilota. Jak masz takiego rodzynka to po prostu robisz zasilacz na napiecia 5V i 12V (lub wykozystujesz stary zasilacz od pc), a do wzmacniacza podlaczasz sygnal z wyjscia audio cd-rom'a (takie male zlacze na 4 pin), najczesciej z tylu po lewej stronie. Jezeli masz cd tylko z przyciskiem play/next to albo godzisz sie z tym, ze nie masz przewijania itd, albo wydajesz chyba 70zl i kupujesz jakis kit sterownika cd-rom'u (bodajze AVT ma taki w swojej ofercie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mam stary zasilacz od Pc ,ale wolałbym żeby to było mniejsze gabarytowo. Żeby to podłaczyć to pod zwykły zasialcz to musialebym i ch mieć chyba 2 sztuki??? Jeden ustawić na 12V a 2 na 5 V??? Czy tez zasilacze musza byś stabilizowane??? Czy taki szitowy zmiennonapięciowy wystarczy??? Jeśli ktoś zna sposób jak to zrobić za pomocą jednego to prosze o radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/article...lear_39774.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 esh0 wyjasnil wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...