MrDanny Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Witam. Mam prośbę, dotyczy ona pomocy w wyborze urządzenia wielofunkcyjnego. posiadałem do tej pory drukarkę Canon s400, straszny badziew. Teraz postanowiliśmy w domu, że może bardziej przydało by się właśnie takie coś jak urządzenie wielofunkcyjne. Interesuje mnie coś co potrafi zrobić ksero, jest faksem, jednocześnie można sobie na tym fajnie drukować. Doradźcie proszę, czy wogóle warto kupować coś takiego? Czy takie urządzenie jest tanie w elksploatacji? Kwota jaką chcemy przeznaczyć na ten cel to ok. 1500 zł Dzięki. POzdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDanny Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Zastanawiam się konkretnie nad modelem HP OfficeJet 6110, ale nie jestem zdecydowany. Czy jest ktoś kto jest w stanie podpowiedzieć, która firma może okazać się tutaj najbardziej optymalnym wyborem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Trudno mi cos powiedziec na temat 6110, bo osobiscie posiadam Alli-In-One G85 printer. Jedynie co uzywam to fax, copier i do nie dawna rowniez printer. Jakosc ogolnie jest bardzo dobra, ale tego mozna sie spodziewac po HP, zadnych problemow poza wymiana "ink cartridge". To niestety jest raczej drogie i jezeli masz zamiar duzo drukowac (jak w moim przypadku), to sugeruje poszukac gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...