rumun_666 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 KIULIK niewykluczone :) do krosna nie daleko, a ja z Sanoka jestem, w beiszczadach ma dom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Silnik 4,2, 245KM, 300Nm (moment obrotowy) max 180km/h (moze jechac ale przy najmniejszym skręcie wykonał by poczwórne salto w powietrzu... :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Hmm.. Underworld jest w Bieszczadach? :) Zapamiętam na przyszłość ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Nie no underword to moja piwnica :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Auto sprawdzane juz w terenie?? Jakie zmiany w zawieszeniu o ile podnoszony?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Sprawdzane, sprawdzane, a jakże ;) chyba widać na zdjeciach ;] mib juz piasłem jakie zmiany w zawieszeniu... Amortyzatory przeniesione nad mosty, podniesiony jakies 35 cm ale same resory sporo podnoszą... ile dokładnie nie wiem ale to zgrubsza widac na fotkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Szczerze mowiac to zawieszenie wyglada na nie za mocne przynajmniej mnie sie tak wydaje. Terenoweczki do katowania maja troche mocnejsze (przynajmniej optycznie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 silnik to V8? jakie wyciagarki zamontujesz? elektryczne czy hydrauliczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 silnik to V8? jakie wyciagarki zamontujesz? elektryczne czy hydrauliczne? hmm na korbke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Fotki sie nie laduja? : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...