Sadzior Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 ktoś zna jekieś linki, skąd można ściągnąć naprawde wydajny archiwizator, nie chodzi mi tu o jakis winrar, czy winzip. Mam na myśli takie pakery jakimi niektórzy pakują gierki ściągane z kazy np. gierka po ściągnięciu zajmuje 150 MB, a po rozpakowaniu zajmuje ok 1,5 GB. Zazwyczaj w takiej gierce znajduje sie pliczek UHARC odpowiedizalny za dekompresje, mam więc pytanie jakim programem tworzy sie takie pliczki UHARC. Jak robić takie pliki, skąd wziąc prog do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniq Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 eh wpisz w google i znjadziesz unharca :) ewnetualnie na privdaj maial to ci puszcze instalke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadzior Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 uharc kompresuje troche lepiej niż winrar, i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniq Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 to chyba nie ten program testowałes ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadzior Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 uharc 2.0 giu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Nie sadze, aby udalo ci sie uzyskac taki stopien kompresji, jaki jest w ripach gier :wink: a to dzieki zawartej w nich muzyce. A teraz proponuje przemyslec sobie sprawe, a przy okazji dowiedziec sie, czym jest kompresja stratna i bezstratna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...