mat_zab Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mam do sprzedania takie bloki 8) : 1. http://republika.pl/overclocking2max/blokww.htm za 70zł 2. http://www.overclockers.com/articles549/ za 80zł w tym przypadku niema tylko zapięcia takiego jakie tam widać ale kanaliki są takie same. 3. http://www.overclockers.com/articles568/ za 90zł ten blok jest pod P4 w tym przypadku prosiłbym o wymiary otworów na płycie. Moe również robić bloki na zamówienie czyli taki jaki komuś się żywnie podoba oczywiście wykonalny. Odrazu uprzedzam że tych bloków nie mam narazie zrobionych czekam dopiero na jakieś zamówienia. Piszcie na GG 702927 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Widze że poszedłeś za moją radą z tym maxXXpert Ale drogo liczysz miało być max 75 a tu nagle 90. Oj nieładnie tak zdzierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 NO DOBRA NIECH STRACE WSZYSTKIE TE BLOKI MOGE SPRZEDAĆ ZA 70 ZŁ NIECH STRACE 8) ale jak sami widzicie one chyba są tego warte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ten drugi link nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 mam wielką prośbę , potrzebuje projekt (najlepiej jpg) bloku maxxxpert (tego z 2 linka) , mam kostki miedzi 50mm x 50mm x 12 mm i potrzebuje projektu a wykonam kilka takich bloków, wykonanie u profesjonalisty. Bardzo Prosiłbym o taki projekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 NO DOBRA NIECH STRACE WSZYSTKIE TE BLOKI MOGE SPRZEDAĆ ZA 70 ZŁ NIECH STRACE 8) ale jak sami widzicie one chyba są tego warte :)tzn :) 3 za 70 zeta :) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ktory wg was jest najlepszy :?: moze sie na jakis skusze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 mam wielką prośbę , potrzebuje projekt (najlepiej jpg) bloku maxxxpert (tego z 2 linka) , mam kostki miedzi 50mm x 50mm x 12 mm i potrzebuje projektu a wykonam kilka takich bloków, wykonanie u profesjonalisty. Bardzo Prosiłbym o taki projektnarysuj szkic odręcznie, zrób skana (tiff 8bit), przeslij mi na prv to mogę ci zrobić rysunek w autocad'zie, dostaniesz dwg, dxf, wmf, cdr czy jpg, do woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...