ara Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Mam althona 2000xp gigabyte vrxp 256mb ddr333 kingston, gdy magistrala systemowa ustawiona jest na 100mhz wszystko jest ok, jak ustawie na 133 komputer sie wlacza ale jakby sie zamraza na pierwszym ekranie z informacja o karcie graficznej, wczym moze byc problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 A próbowałeś z inną kartą :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Mam rive tnt2 m64 pro, w tej chwili nie mam innej pod reka, to moze byc przyczyna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Mam rive tnt2 m64 pro, w tej chwili nie mam innej pod reka, to moze byc przyczyna ?A dzielniki w tej płycie są ustawiane recznie czy automatycznie (może jest jakaś zworka na płycie do przejścia z 100/100 na 133/133) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Jest zworka na plycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Mam althona 2000xp gigabyte vrxp 256mb ddr333 kingston, gdy magistrala systemowa ustawiona jest na 100mhz wszystko jest ok, jak ustawie na 133 komputer sie wlacza ale jakby sie zamraza na pierwszym ekranie z informacja o karcie graficznej, wczym moze byc problem? rekę dam uciąc ze nie ustawiłes zworek jak trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Zworki mam na auto, jak powinienem je ustawic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiak Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 a ram jaki masz ??? firmowy (kingston albo inny porzadny) czy firma krzak bo mialem wiele przypadkow ze pewne kosci niechcialy chodzic na magistralce 133 na jednej plycie a na innej chodzily wporzo. ustaw w biosie pamieci na 100 a proca na 133 moze pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Po wyczyszczeniu pamieci cmos dalej sie wiesza przy wykrywaniu dyskow, cdromow, ale teraz jest ciagly pisk, co to znaczy? Pamiec to Kingston DDR333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Po wyczyszczeniu pamieci cmos dalej sie wiesza przy wykrywaniu dyskow, cdromow, ale teraz jest ciagly pisk, co to znaczy? Pamiec to Kingston DDR333 Pamieci sa padniete. Ostatnio kolega kupil 256 Elexiry PC2100. Nowiutkie i padniete. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 To na pewno nie pamieci bo wlozylem inna kosc i dalej to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 W koncu udalo mi sie uruchomic system na fsb133 ale pojawil sie nowy problem przy ladowaniu sie win2k pojawia sie niebieski ekran z informacja Kmode expection not handled to samo przy probie instalacji win2k czy winxp jak ustawie fsb na 100mhz to wszystko chodzi ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...