Skocz do zawartości
Outlander

Gdzie zdobyć pełny soft do Audigy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio znów zepsułem XP (wiem ... psuja jestem ;) ) i musiałem od nowa wszystko instalować. A ponieważ męczy mnie instalowanie softu z płyty (bardzo stary) i kolejne updaty, to szukałem nowego packa i nie znalazłem. Poszukuję pełnego zestawu aktualnych sterowników do Audigy razem z AudioHQ, mixerem, PlayCenter itd.

PS: Kx'om dziękujemy ;)

PS2: Ale pełne zmodowane do A2 mogą być :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję ściągnąć Audigy 2 ZS driver CD i sobie "spatchować"

tak jak piszą na :

http://www.driverheaven.net/showthread.php...ight=audigy+mod

a jak chcesz nowsze sterowniki do Audigy 1 na CD, to musisz poszukać

na P2P, bo creative każe sobie za nie płacić.

ps. A może chodzi ci o zintegrowanie update'ów, bo jesli tak, to szukaj

dalej i jak znajdziesz to daj znać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elgreen :arrow: Chodzi mi właśnie o najnowsze CD do A1. Chyba sprzedają jeszcze A1, a skoro tak to muszą być nowe CD. A co do płacenia za nie to chyba im odbiło :evil: ... zapłaciłem za karte a teraz mam płacić za stery do niej :?:

Luk@s :arrow: Dzięki, może się skuszę

xan :arrow: A niby co robie jak nie szukam ?? Życze Ci takich odpowiedzi na Twoje pytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najnowsza wersja jaką widziałem(a widziałem tylko jedną) i tak jest stara, posiada najnowsze sterowniki jedynie do win98se. I na tym koniec, bo update'y pod XP 3ba będzie też robić. Wydaje mi się, że nie ma płyty Audigy1CD która by była na tyle nowa, coby nie trzeba było jej aktualizować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh jak ja tęsknie za LiveWare'm ... ściągało się najnowszy i był spokój ... a tu ?? Ciekaw jestem ile osób wie że na hamerykańskiej stronie Creativa jest AutoUpdate ... ciekawe jest to że na pozostałych (a przynajmniej na global, euro i pl) tego niema ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi