pablo_wks Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 czym właściewie różnią się od siebie karty: geforce4 mx4000 64MB i geforce4 mx 440 64MB która jest lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Heh...ambitny temat :) Powiem tak....jakbym został zmuszony, pod karą śmierci albo zesłania do piekła w ostateczności z tych 2 wybrałbym 4mx440..........Az mi to przez palce nie przechodzi ;) Lekko mówiac, te karty nie były zbytnio udane, kicz marketingowy, na dodatek wersje 64 bitowe...dzizys Tak teraz spojrzalem na Twoja sygnaturke ;) Widnieje w niej GF4MX440 .... ciesz się ze nie GF4 4000 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_wks Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 kiedyś stałem między takim dylematem i z dwojga złego wybrałem mx440 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Heh...ambitny temat :) Powiem tak....jakbym został zmuszony, pod karą śmierci albo zesłania do piekła w ostateczności z tych 2 wybrałbym 4mx440..........Az mi to przez palce nie przechodzi ;) Lekko mówiac, te karty nie były zbytnio udane, kicz marketingowy, na dodatek wersje 64 bitowe...dzizys Tak teraz spojrzalem na Twoja sygnaturke ;) Widnieje w niej GF4MX440 .... ciesz się ze nie GF4 4000 ;) 1295674[/snapback] co ty człowieku bełkoczesz, jakie 64bitowe, a karty to poprawiona 2ti , nazwa 4mx nie była dopasowana zbytnio , ale karta zrobiła furore, sam ją kupiłem kiedyś bo w swoim przedziale nie posiadała zadnej konkurencji.... a mx440 od 4000 różnią sie liczbą ramu na pokładzie 440 ma 64 4000 ma 128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faqu15 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Przecież są też mx 440 z 128mb ramu i mx 4000 z 64 ram-u a lepsza moim zdaniem jest 440 ponieważ dobrze się kręci i daje bardzo dobre rezultaty(patrz syg.) Jedno pytanie- Po co się o to pytasz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 No dobra Leborg...zwracam honor....4mx to udane karty, taaaa. GF4 mx400 to poprawiona 2Ti :|:|:| wg. mnie i nie tylko mnie, 2Ti zamiata mxy. Co do 64 bitowych to faqt, przegiąłem, mialem na mysli ze 4mx z szyna pamieci 64 bit to porazka i jest napewno gorsza od 128 co kazdy wie. Chodzi o to ze mam wstręt do 4mx i jak kiedys je w kazdym marketowym zestawie to mnie **** strzelal ;) Proponuje zakonczyc temat. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 No dobra Leborg...zwracam honor....4mx to udane karty, taaaa. GF4 mx400 to poprawiona 2Ti :|:|:| wg. mnie i nie tylko mnie, 2Ti zamiata mxy. Co do 64 bitowych to faqt, przegiąłem, mialem na mysli ze 4mx z szyna pamieci 64 bit to porazka i jest napewno gorsza od 128 co kazdy wie. Chodzi o to ze mam wstręt do 4mx i jak kiedys je w kazdym marketowym zestawie to mnie **** strzelal ;) Proponuje zakonczyc temat. Pozdro 1297758[/snapback] Sry ale musze to powiedziec. Miales karte. Pewnie nie wiec milcz a jak cos jeszcze to zapraszam do watku... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=118514 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 No niepowiedzilbym ze te MX440 to taki zlom . Wedlug mnie są dosyc udane np. ja no swoim radku 9200 (syf) ma 8k w smarku 2k1 a mój kumpel z "emixem" ma 7400smarków mimo że karta niewykonuje chyba z 3 czy 2 testów . No i proc mial ten sam jak ja wiec niejest to wcale taki chlam w tej cenie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...