starykot Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Mam dysk 60GB seagate, i wszystkie partyycje usunał mi młodszy braciszek :mur: . Jak odpaliłem kompa, to nie widziało żadnego dysku, stawało na botowaniu cd. Zrobiłem jedną dóżą partycję, zainstalowałem win xp, neo, easyrecover6.0 i gg. I easyrecover(pełna wersja) nic nie widzi. Teraz mam tą partycję ntfs, przedtem były 2 fat32. Czy da się jakoś odzyskać te dane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 1. Szukaj, bo o odzyskiwaniu danych było juz duzo. 2. Jezeli załozyłes nową partycję i zainstalowałes system to zapomnij o odzyskiwaniu danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Hmmmmmmm. Easyrecover widzi pliki, w założeniu jest ich tyle i ważą tyle ile powinny, tylko nazywają sie np. file1.mp3 lub file1.avi, ale pliki*.avi ważą tyle, ile ważyły filmy, i w przybliżeniu jest uch tyle, ile było przed awarią. Z *.mp3 to samo. Musze iść z moim dyskiem do kogośi u niego to odzyskać, i zobacze co z tego będezie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 @sqj jak zwykle ma rację he! Zapraszam też do poczytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Mam dysk 60GB seagate, i wszystkie partyycje usunał mi młodszy braciszek :mur: . Jak odpaliłem kompa, to nie widziało żadnego dysku, stawało na botowaniu cd. Zrobiłem jedną dóżą partycję, zainstalowałem win xp, neo, easyrecover6.0 i gg. I easyrecover(pełna wersja) nic nie widzi. Teraz mam tą partycję ntfs, przedtem były 2 fat32. Czy da się jakoś odzyskać te dane? 1431159[/snapback] nadpisales dane instalujac system kapota mozesz odzyskac pare % z tego... niektóre fragmenty pewnie były tam gdzie teraz masz system gdybys mial zdefrangmentowany dysk to by bylo lepiej a tak kicha :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 A ja to wsztstko piedfole. Zaczynam nowe życie, i tyle. Przynajmniej nie będzie bałaganu na dysku :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...