[Shinigami] Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Mam tu troszke screenów z błyszczącej sie rozwalanki :) http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?id=102&a=bilder Nie wiem co o tym napisać bo nigdy nie lubiłem tego typu gier, moze wy coś wymyślicie :D Edytowane 29 Maja 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Kiedy to wyjdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Release 2006 (Xbox) napisane jest na tej stronie. Sega moze wreszcie przelamie zla pase. Ta gra byla prezentowana podczas E3 na xbox360. Calkiem ciekawa fizyka. Edytowane 28 Maja 2005 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 ' napisał(a): Plattform Xbox Release 2006 (Xbox) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ty chyba nie grałeś w żadnego Carmageddon :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Patrzac na screeny to rzeczywiscie raczej twisted metal sie zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a gdzie jest napisame, że jest to Carmageddon bo nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 ciekawe czy kiedykolwiek wyjdzie na PC :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 cavarr napisał(a): a gdzie jest napisame, że jest to Carmageddon bo nie widze. 1468197[/snapback] nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem :* twisted metal to niedościgniony wzór , a to mi niezbyt wygląda na jego zastępce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 cavarr napisał(a): a gdzie jest napisame, że jest to Carmageddon bo nie widze.W opisie tematu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Jesli to rzeczywiscie Carmageddon, to widze 2 problemy: 1. na cholere mi bron? 2. gdzie sie podziali ludzie, ktorych mozna by rozjechac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Jakie wy macie ciekawe problemy :P zmieniłem nazwe tematu, full auto to nazwa gry. Slayer, grałem w carmageddon i nie spodobał mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Głowne chodzi o to że... ta gra nie jest podobna do Carmagedona... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Jak rzucilem okiem na screeny, to pierwszym moim skojarzeniem bylo Death Rally, ktore chociaz 2D, to bylo (i nadal jest boskie). Potem drobne skojarzenia z Twsted Metal, Road Wars no i NFS (U i U2 - ze wzgledu na grafike). Nie mniej gierka moze byc ciekawa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ja bym chcial nastepna czesc Twisted Metala na peceta bo z tego co wiem to na blaszakach byla dostepna tylko dwojka,ktora bardzo mi przypadla do gustu. (Mechlik ten nowy avatar byl luz,mogles go nie zmieniac :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 tak poza tematem: szkoda ze tak malo samochodowek (porzadnych) wychodzi na pc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Jak to mało ?? Richard Burns, Colin McRae, NFS MW, NFS 2 SE, Race driver 1,2,3, World Racing 2, Project Gotham, GTA, GTR, wiem ze połowa z tego jest dopiero w produkcji ale producenci gier juz powinni wiedzieć co robią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Shiningami napisał(a): Jak to mało ?? Richard Burns, Colin McRae, NFS MW, NFS 2 SE, Race driver 1,2,3, World Racing 2, Project Gotham, GTA, GTR, wiem ze połowa z tego jest dopiero w produkcji ale producenci gier juz powinni wiedzieć co robią :) 1468884[/snapback] Project Gotham, a to ciekawe, gdyż jak wiem ta giera nie ukarze się na PC, nawet nie miała zamiaru, a szkoda. :( Cytat nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem :* nie ma jak poprawny temat, w ogóle ta gra nie jest podobna do Carmageddona, a jak ktoś chciałby ją porównywać to pasował by bardziej do Interstate '72-'82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Pewnie też nie, bo jeżeli to jest port z konsoli, to otwartych terenów nie można się spodziewać ( Interstate). W Deathrally o ile pamiętam, kibicw mogli być rozjechani ;) Ot to kolejny samochodowy shooter. Była kiedyś w 1997 roku podobna gra - ściagało się po torach i strzelało. Takich gier jest na pęczki, dla mnie niedoścignionym wzorcem w tej kwesti jest super popiepszony Rollcage 1-2 :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...