pałeł Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 a wiec tak plan był taki: zrobić reza z dwóch rur fi 90/84 rurę pomógł załatwić tilit ( dzięki ) dostałem dwa kawałki po 40 cm bo taki był plan aby rez był z dwóch rur poziomo na dachu budy zamocowanych na takich kołyskach rezik miał wyglądać tak: ma to leżeć na wsparciu z pleksy dopasowanym do R rury punktów podparcia przewiduje od 2 do 4 zależy od pleksy jak dorwę i z góry będzie przykręcone też taka objemka z pleksy zbliżenie na przód teraz miejsce na korek w ściance 3mm w dodatku na powierzchni rurowej nie było szans na nacięcie gwintu wiec wykonałem cos takiego a tak jedna cześć wygląda w całości niestety druga rura pękła nie szczęśliwie podczas wiercenia otworu w ściance i został mi kawałek rury 24cm jak ktoś chętny na kawał takie rury to proszę o kontakt bo potrzebuje 40 cm a sam nie wezmę 2m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraki20 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Wow kozacko wyglada a z tymi korkami ciekawe rozwiazanie musiales niezle sie narobic aby je tak doszlifowac jestem pełen podziwu !!! Gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Wyglądają jak butle od nitro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 wyglada swietnie :) nie zalamuj sie Pałeł, wypadki przy pracy sie zdazaja. Choc przyznam ze strata 40 cm takiej rury musi bolec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 nie załamuje sie straciłem tylko 15cm pozostały kawałek już idzie do mućka tak wiec będę musiał zakupić nowy kawałek tak wygląda stratny kawałek szkoda ze już wklejone denko, no cóż będę musiał zrobić drugie ale jedno mnie cieszy ta jedna cześć jest szczelna wiec podtoczenie w denkach sprawdza sie wyśmienicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...