Niemiec Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 szukam tunerka do lapa. mialem dzisiaj przez pare godzin avermedie cardbus plus E500 i dawala syf na ekranie i to nie byla wina instalacji, zamontowana w stacjionarce z przejsciowka PCMCIA chodzila bezproblemowo :o szukam czegos co nie bedzie robilo grymasow ze sprzetem i nie wyczysci mojego portfela do zera. lapek to: | OPTIbook MP 200U | Intel Celeron M340 | 256MB PC333 | 40GB | SONY DVD-RW | Intel Extreme Graphics 2 | 12" LCD WXGA | Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nikt nie ma zadnego pojecia o punerkach TV?? szkoda, bo nie chce sie naciac tak jak sie nacialem na avermedie na pcmcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A to czasem nie jest jak z normalnymi tunerami jeśli tak to bt 878 ;] dużo softu. :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 mow mi jeszcze ;] w tunerach PCI jest latwiej ja szukam zabawki do lapa czyli na pcmcia lub na usb a tu juz tak rozwo nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Może V-STREAM TV-PRV USB 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 po glowie chodzi mi winfast usb 2.0 deluxe, ale z tego co widzialem to audio sie podalcza kabelkiem a w lapie nie mam line in. ktos bawil sie tym tunerkiem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A ile możesz wydać??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 powiedzmy, ze 400pln. to jak to jest z tym line-in w sprzecie?? wymagane czy tez nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...