EvilBart Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Witam ! Na poczatek chcialem sie przedstawic chodz pewnie malo kogo interesuje jak mam na imie,wiec nazywam sie Bartek mam 17 lat mieszkam w Darłowie (miejscowosc nad morzem) i słabo znam angielski-z czym wiaze sie moj problem. posiadam taka karte jak w temacie i instaluje stery z plyty,nastepnie che zrobic akutualizacje ze strony creativa i lipa,pokazuje mi ze sa wgrane najnowsze wersje sterownikow a to bzdury ! robilem formata wiec nie moglo nic zostac.Smieszne jest tez to ze jak odinstaluje stery ze w ogole nie ma dzwieku to tez mi pokazuje taki sam komunikat :] N/C wie ktos co z tym zrobic? "specjalisci" od creativa przesylaja mi rozne maile ze wskazowkami ale zadna nie dziala ! a jak sciagne juz sterowniki manualnie to jak chce zainstalowac pokazuje mi sie komunikat : "setup is unable to detect a supported product on your system.Please ensure that your product is properly installed before running this setup program. " setup will exit. Dowiedzialem sie z tego forum o sterownikach YouP PAX tak dotarłem do tej storny http://driverheaven.net/showthread.php?t=66414 aczkolwiek jak juz wyzej pisalem moj angielski jest biedny jak jakos dotre do jakiegos linku wchodze na jakas CHINSKA strone :| gdzie w ogole nie moge sie poruszac ... Jak wlacze w grze (America's Army) funkcje H/W 3Dsound + EAX strasznie przycina dzwiek , wczesniej dalo sie zaktualizowac przez AutoUpdate i bylo OK ale teraz nie dziala (mialem formata) Zglaszam sie z prosba do Was drodzy uzytkownicy!Nadchodza święta czas kiedy kazdy kazdemu pomaga :P bedzie ktos tak mily i poda mi link skad moge sciagnac stery YouP PAX + instrukcje po polsku krok po kroku co zrobic ... lub jak rozwiazac problem z aktualizacja sterow przez creative AutoUpdate EDIT: jestem 1szy raz na forum i pewnie ktos juz mialem pdobny problem ale mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto chociaz mi poda linka do tego forum gdzie jest rozwiazanie Pozdrawiam EDIT: TO JEST KARTA SOUND BLASTER SE ! wyslalem numery do creativa i potwierdzili , sorka za blad w temacie ! Edytowane 22 Grudnia 2006 przez EvilBart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ostatnio ściągałem różne upgrade ze stron Creative i wydaje mi się, że czasami nie dostawałem właściwego pliku. Do Audigy SE powinien być SBA_PCDRV_LB_1_04_0061.exe. Do Audigy 1/2/4 z procesorem DSP powinien być SBAX_WBUP2_LB_2_09_0016.exe. IMHO nie ma karty, która nazywałaby sie "Audigy 2 SE". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilBart Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) ok sciagne SBA_PCDRV_LB_1_04_0061.exe IMHO nie ma karty, która nazywałaby sie "Audigy 2 SE". zapomnialem dodac ze nie znam sie za bardzo na kompach tak wiec myslalem ze kazda SE to jest Audigy 2 Czekam na wiecej postow pozdrawiam Edytowane 22 Grudnia 2006 przez EvilBart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 witam, czy tez macie tak ze po ponownym uruchomieniu komputera wszystko trzeba ustawiac od poczatku, jak temu zaradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...