Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Na poczatek chcialem sie przedstawic chodz pewnie malo kogo interesuje jak mam na imie,wiec nazywam sie Bartek mam 17 lat mieszkam w Darłowie (miejscowosc nad morzem) i słabo znam angielski-z czym wiaze sie moj problem.

posiadam taka karte jak w temacie i instaluje stery z plyty,nastepnie che zrobic akutualizacje ze strony creativa i lipa,pokazuje mi ze sa wgrane najnowsze wersje sterownikow a to bzdury ! robilem formata wiec nie moglo nic zostac.Smieszne jest tez to ze jak odinstaluje stery ze w ogole nie ma dzwieku to tez mi pokazuje taki sam komunikat :] N/C wie ktos co z tym zrobic?

"specjalisci" od creativa przesylaja mi rozne maile ze wskazowkami ale zadna nie dziala !

a jak sciagne juz sterowniki manualnie to jak chce zainstalowac pokazuje mi sie komunikat :

"setup is unable to detect a supported product on your system.Please ensure that your product is properly installed before running this setup program. "

setup will exit.

Dowiedzialem sie z tego forum o sterownikach YouP PAX tak dotarłem do tej storny

http://driverheaven.net/showthread.php?t=66414

aczkolwiek jak juz wyzej pisalem moj angielski jest biedny jak jakos dotre do jakiegos linku wchodze na jakas CHINSKA strone :| gdzie w ogole nie moge sie poruszac ...

Jak wlacze w grze (America's Army) funkcje H/W 3Dsound + EAX strasznie przycina dzwiek , wczesniej dalo sie zaktualizowac przez AutoUpdate i bylo OK ale teraz nie dziala (mialem formata)

Zglaszam sie z prosba do Was drodzy uzytkownicy!Nadchodza święta czas kiedy kazdy kazdemu pomaga :P bedzie ktos tak mily i poda mi link skad moge sciagnac stery YouP PAX + instrukcje po polsku krok po kroku co zrobic ... lub jak rozwiazac problem z aktualizacja sterow przez creative AutoUpdate

EDIT:

jestem 1szy raz na forum i pewnie ktos juz mialem pdobny problem ale mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto chociaz mi poda linka do tego forum gdzie jest rozwiazanie

Pozdrawiam

EDIT:

TO JEST KARTA SOUND BLASTER SE ! wyslalem numery do creativa i potwierdzili , sorka za blad w temacie !

Edytowane przez EvilBart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio ściągałem różne upgrade ze stron Creative i wydaje mi się, że czasami nie dostawałem właściwego pliku. Do Audigy SE powinien być SBA_PCDRV_LB_1_04_0061.exe. Do Audigy 1/2/4 z procesorem DSP powinien być SBAX_WBUP2_LB_2_09_0016.exe. IMHO nie ma karty, która nazywałaby sie "Audigy 2 SE".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok sciagne SBA_PCDRV_LB_1_04_0061.exe

IMHO nie ma karty, która nazywałaby sie "Audigy 2 SE".

zapomnialem dodac ze nie znam sie za bardzo na kompach tak wiec myslalem ze kazda SE to jest Audigy 2

Czekam na wiecej postow

pozdrawiam

Edytowane przez EvilBart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi