rayback Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Siemanko Więc tak w 2002 roku jeszcze sie w miare orjętowałem jeżeli chodzi o komputrey , niestety teraz całkowicie straciłem rahubę. Tak się nieszczęśliwie złożyło , że mój koputerek po 6 latach służby się spOlił sie się (konkretnie mobo i szanowny procesorek) Więc tak mam w kieszeni 700 zł na te 2 podzespoły (bo technologia brnęła do przodu i wraz z wiymianą głównej dojdzie zmiana z ATA na SATA z AGP na PCI Expr. etc.) Jestem bardzo przywiązany do platformy AMD więc prosił bym o propozycje pod tego typu procki. Jak każdy z was , nie chciał bym kupić byle badziewia , obrabiam filmy zajmuje sie grafiką 3d i nawet sie pochwale że troszke kombinuje z muzyką jak możecie powiedzcie co by było warto kupić za takie pieniązki aby mi nie było później smutno :) dzięki za wszelką pomoc ! --------- wiem wiem pomyliłem działy ----- bardzo prosze osoby upoważnione o poprawnie tego błędu i przeniesienie tematu do działu "co kupić" za uniedogodnienia z całej mocy przepraszam Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez rayback Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 nie ten dzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Może jednak c2d :) np. Abit p35 + e4400 lub taniej e2160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Windsor 3800+ F3 ~250zł Asus M2N-SLI Deluxe ~350zł a resztę dołożyć do lepszego chłodzenia na procka, lepszej grafy, piwo lub kino z dziewczyną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 w 2002 roku też chyba się "orjętowałeś" w ortografii :P mobo - Foxconn P35A ~ 420 cpu - E2160 ~ 300 zł albo E2140 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rayback Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) a no tak orjętowałem się ;] dzięki piękne za wskazówki! teraz tylko dosiedzę to 20 min przed komputerem za które zapłaciłem i zacznę rozglądać sie za częściami świetnie ... naprawdę super :] Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez rayback Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ten tego tylko jak masz kompa 6 lat to wątpie żebyś miał tam DDR2 ... sporo płyt ma też tylko 1 złącze IDE = 2 urządzenia więc uważaj co wybierasz ... no i od razu polecam jakiś dobry zasilacz do tego zestawu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rayback Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 np takiego chiefteca 700Wat nie ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) np takiego chiefteca 700Wat nie ? ;] Cóż, na początek radziłbym przejrzenie zestawów Sysak'a, nawet topic jest przyklejony. Jak i procesor + mobo to i pamięci, grafę masz na AGP więc pozamiatane z góry, jedynym sensownym wyjściem jest sprzedanie starych gratów i pokuszenie się o kupno komputera z zestawów wyżej wspomnianego Sysak'a. Za ok 750 zł masz takie coś: MOBO FOXCONN MCP61SM2MA-ERS2H______________________ 175zł CPU AMD Sempron 64 3000+ AM2 BOX _________________ 97zł RAM Goodram 1GB 667MHz ____________________ 129zł HDD Western Digital WD1600AAJS 160GB ______________ 179zł DVD-RW Samsung SH-183L SATA _______________________ 97zł Zasilacz Delta DPS-400MB-1 400W __________________________ 60zł Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rayback Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 eeej , dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...