CzArNy` Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) nV Drivers 171.23 WHQL datowane na 01/26/2008 Plusy: - dzialajace profile gier; - naprawiono problem z jasnoscia obrazu podczas ogladania filmow (mowa o AllPlayer'ze). Minusy: - brak mozliwosci ustawiania AA za pomoca Tray'a (standardowy problem). Tweaki: - dodana obsluga wszystkich kart z serii 5, 6, 7, 8; - usuniecie zbednych plikow - dzieki czemu troche szybciej dziala CP. DOWNLOAD nV Drivers 174.12 datowane na 02/07/2008 Plusy: - dzialajace profile gier; - naprawiono problem z jasnoscia obrazu podczas ogladania filmow (mowa o AllPlayer'ze); - zwiekszona wydajnosc w Crysis'ie. Minusy: - brak mozliwosci ustawiania AA za pomoca Tray'a (standardowy problem); - problem z NFS Pro Street (skaczacy obraz - pojawia sie u mnie). Tweaki: - dodana obsluga wszystkich kart z serii 5, 6, 7, 8; - usuniecie zbednych plikow - dzieki czemu troche szybciej dziala CP. DOWNLOAD nV Drivers 174.16 datowane na 02/19/2008 - najnowsze drivery Plusy: - dzialajace profile gier; - naprawiono problem z jasnoscia obrazu podczas ogladania filmow (mowa o AllPlayer'ze); - zwiekszona wydajnosc w Crysis'ie; Minusy: - brak mozliwosci ustawiania AA za pomoca Tray'a (standardowy problem); - problem z NFS Pro Street (skaczacy obraz - pojawia sie u mnie). Tweaki: - dodana obsluga wszystkich kart z serii 5, 6, 7, 8; - usuniecie zbednych plikow - dzieki czemu troche szybciej dziala CP. DOWNLOAD Edytowane 22 Lutego 2008 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 No to czekamy na jakieś testy i modzik by side. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) wlasnie wgralem stery 171.23 Side i widze ze dodali overscan dla tv-out w 8800GT. Mozna powiekszac i przesuwac obraz na tv, znika problem z szara ramka w okol i brakiem zapelnienia calego obszaru tv. Stery 171.23 ze strony Side sa zabugowane, cos nie tak z nv panelem... Na tych z linka na gorze wszystko dziala ok. Edytowane 17 Lutego 2008 przez Pinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 co z overscana, jak wideo pelnoekranowe nadal nie dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja daje dualview i przesuwam odtwarzacz na drugi ekran i daje fullscreen i dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 ale to proteza i do tego ulomna. lenistwo nvidii w tym wzgledzie jest wielkie - na 7900gto robilo jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 dodalem kolejne drivery - tym razem oficjalne stery od 9600GT po wielu testach 171.23 WHQL sa dla mnie najlepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Stery 171.23 ze strony Side sa zabugowane, cos nie tak z nv panelem... Na tych z linka na gorze wszystko dziala ok.Co masz na myśli???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 To ze w wersji z Twojej strony w panelu wyskakiwaly bledy i na przyklad zaptaszkowalem ramke w okol obrazu na wyjsciu tv, odptaszkowalem i dalem zastosuj i nie bylo zmian i nie dalo sie nic z tym zrobic. I tym podobne bledy, moze w 1.1 juz dziala ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) jak ktos testowal 174.12/16 to niech da znac jak u was z NFS PS... czy chodzi normalnie, czy tez taki nieplynny obraz macie :) Edytowane 23 Lutego 2008 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 To ze w wersji z Twojej strony w panelu wyskakiwaly bledy i na przyklad zaptaszkowalem ramke w okol obrazu na wyjsciu tv, odptaszkowalem i dalem zastosuj i nie bylo zmian i nie dalo sie nic z tym zrobic. I tym podobne bledy, moze w 1.1 juz dziala ok.Ten błąd da się wyłapać podłączając tv pod wyjście tv , czy wystarczy drugi monitor pod dvi??? @DarkArrow testowałem stery 174.16 , ale tylko w dx wydajność taka sama jak 171.23. W prostreet nie występuje żabkowanie , może minimalnie z AA , ale na 174.12 gra jest nie grywalna z AA pomimo dużej ilości klatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 no wlasnie ja gram z AA i to zabkowanie wystepuje fakt, ze na 174.16 jest lepiej niz na 174.12... lecz idealnie jest na 171.23 wydaje mi sie, ze cos nV musiala namieszac w tych sterach bo z tego co wiem 174.12/16 sa to stery glownie pod 9600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale na wcześniejszych też to było :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 moze bylo lecz na 169.32/38 i 171.23 te zabkowanie prawie nie wystepuje :) nieraz sie pojawi i to jeszcze na wybranych momentach trasy... na 174.12 juz nawet kamera muli w menu (tam gdzie ta panienka tanczy i wybieramy wyscig) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Jak tam crysis na nich lata?? (174.16) Może ktoś stestować ? Ja niestety nie mam na czym chwilowo :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Póżniej sprawdze , ale raczej nie przyśpieszy względem 171.23. Te sterowniki są najwydajniesze i bezproblemowe , przecież to widać w porównaniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Ten błąd da się wyłapać podłączając tv pod wyjście tv , czy wystarczy drugi monitor pod dvi??? Drugi monitor pod dvi nic nie da... W wersji 1.1 ten blad dalej wystepuje, wracam do sterow by Czarny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 To lipa heeee , 1.1 dodałem tylko funkcje z serii 174 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 No wlasnie zobaczylem w panelu jakies nowe bajery, cos z PureVideo itd ale i tak po daniu zastosuj ustawienia sie przestawialy na wczesniejsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Te pierwsze ustawienia działają , wymusz gamme itd niezależnie od programu na którym odtwarzasz film , te drugie to ustawienia to działają tylko z filmami puszczonymi przez dekoder pure video(dvd , hd). W przypadku normalnego odtwarzania te ustawienia nie działają , potrzebny jest dekoder pure video oraz skonfigurowany odpowiednio program do odtwarzania. Dodam , że dekoder pure video nie jest darmowy :wink: Edytowane 23 Lutego 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Wszystko to mam :) No ale moze pobawie sie tym innym razem, samo purevideo mi dziala na mpeg2 w media player classic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Dobre jeszcze coś przerobie i zobaczysz czy już jest ok :wink: , a jak nie to nie , przecież nie będe w ciemno robił heee. Podstawowe pytanie używałeś sterownika z włączonym tray-em , bo jak nie zapodaj profil z włączonym :wink: Dopiero teraz zauważyłem od 174.xx nie działa regulacja jasności , contrastu itd w programach do odtwarzania filmów :lol2: Edytowane 24 Lutego 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Jakie są najlepsze stery do gf 1 ? sorry za ot Edytowane 24 Lutego 2008 przez VICTORious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zapodaj 45.23 lub 53.04 :wink: Stery 171.23 , 174.12 , 174.16 są zabugowane , nie da się regulować jasności itd w allplayerze i innych programach :lol: , dali ciała równo. Kombinowałem jak koń na wrotkach i nic z tym fantem nie zrobiłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 jakie sa najlepsze (najwydajniejsze) stery pod 8800gtx w sli. obecnie posiadam 169.28 czy jest cos lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 (edytowane) Zapodaj 45.23 lub 53.04 :wink: Stery 171.23 , 174.12 , 174.16 są zabugowane , nie da się regulować jasności itd w allplayerze i innych programach :lol: , dali ciała równo. Kombinowałem jak koń na wrotkach i nic z tym fantem nie zrobiłem :wink: side ja ci powiem, ze nie zauwazylem tego, dopiero teraz jak napisales :) a myslalem, ze cos naprawili bo teraz na starcie jak ogladam film to nie musze jasnosci zmieniac (wczesniej musialem) - no a jednak cos skopali :D Edytowane 26 Lutego 2008 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeekee Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Które sterki najlepsze bedą pod CoDa ? Chodzi mi o wydajnosc i wiecej FPS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 bodajże 169.09 by side... ale 171.23 tez powinny ładnie śmigać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeekee Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 To nie zmieniam :) Ciągle jade na "Zero Dziewiątkach" od Side :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 jakie sa najlepsze (najwydajniejsze) stery pod 8800gtx w sli. obecnie posiadam 169.28 czy jest cos lepszego? Podłączam się pod pytanie, tylko 8800GT OC w SLI. Jakie najlepiej pod Crysis z patchem 1.2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...