WRX Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Na PS2 mozna zainstalowac Linuksa i urzywac wiele programow napisanych dla tego systemu. Praktycznie da sie zrobic wszystko co na normalnym PC. Czy ktos widzial taki zestaw w akcji? Jak wyglada jego szybkosc w porownaniu do PC? Najwiekszym ograniczeniem jest chyba niewielka pamiec i brak mozliwosci jej rozbudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 jedno pytanko : po co ?? kup VIA EPIA i masz komp lepszy i prościej, no i rozbudować można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 jedno pytanko : po co ?? kup VIA EPIA i masz komp lepszy i prościej, no i rozbudować można. Może dlatego że na VIA EPIA nie pograsz sobie w Virtua Fighter 4 Gran Turismo 3 Soul Calibur 2 i wiele wiele innych super gierek :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 A jak masz już PS2, zakochałeś się, to będziesz pakował kase w pieca :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 konsona jest do grania a PC do wszystkiego !!! wiec niewidze sensu tego czegos ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 może macie rację ale czy po instalacji linuxa na PS2 nadal gierki PS2 będą chodziły ?? przecież zmienia się system a wydajność gier pod windowsa w linux'ie jest kiepska, jak będzie z [brzydkie określenie na linuksa]em na ps2 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 hm,mm widziałem to coś w akcji Można później pograć w gierki odłączając HDD Ogółem twoży to dość dziwnego PC, nawet po necie można poserfować, ale nie w Polcce :P Ogółęm jak już coś to teraz wolał bym kupić sobie Xobxa za 1100 zł i Via Epie za 2000 i już ammy całkiem fajny zestawik, który się uzupełnia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 hm,mm widziałem to coś w akcji Można później pograć w gierki odłączając HDD Ogółem twoży to dość dziwnego PC, nawet po necie można poserfować, ale nie w Polcce :P Ogółęm jak już coś to teraz wolał bym kupić sobie Xobxa za 1100 zł i Via Epie za 2000 i tu właśnie jest ten problem. 3000 to lepiej kupić kompa ATX i nie walić się z epią i xboxem. jeśli nie traci się oryginalnego oprogramowania PS2 to ok, linux ma tu sens ale nadal przełączanie pomiędzy linuxem i PS2 jest kłopotliwe :( co innego gdyby było to przez menu przy odpalaniu sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 tylko że taką Epię do netu i np: nagrywania płytek, niewspominając o różnych zastosowaniach biurowych i jej gabarytach to jak by znalazł, a PS2 to do grania i oglądania DVD też fajne, lecz wolał bym XboXa z powodu nadchodzących tytułów. Może nieORT: ORT: ORT: kturym pasuje takie założenie że komp dobry do wszystkiego, ale ja wole bardziej kompa do innych zastosowań niż grania. Chmm niestać mie na wywalanie kasy w PC'ta jako maszynki multimedialnej (czyt. gry), i jeszcze ten mały 17 " monitor, niema to jak 28 calowy TV. Hmm chyba jestem staroświecki :wink: Pora zbierać fundusz na Xkloca bo już PsOne mi się zaczyna nudzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam372 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Taki zestawik to fajna sprawa nawet jak jest trochę problematyczny, a sprawę HDD przy odpalaniu gier powinien załatwić RIPPER 2 GOLD który to dla konsoli v9 ma opcję obsługi twardziela. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Na CD32 nie ma takich problemow ;]. System laduje sie z HDD (moze byc nawet Debian 68K, czemu by nie... tylko po co :P), gry odpalaja sie z CD a siedziec na Gadulcu tez zaden problem :twisted:. I to kosztem 200 a nie 2000 zl. Apropos tego Linuksa na PS2... to wspolczynnik cena/wydajnosc musi miernie wypadac, takze 10-krotnie taniej i wydajniej wyszedl by jakis Duron 600 i 128MB. No chyba ze chodzi o klimacik posiadania konsoli z ktorej da sie na gygy siedziec ;). Gadami@CD32 roxx! :twisted: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...