Jump to content

gutman1

Stały użytkownik
  • Posts

    803
  • Joined

  • Last visited

About gutman1

  • Birthday 08/12/1990

Contact Methods

  • Strona WWW
    http://
  • GG
    4982751

Profile Information

  • Skąd
    Bielawa i Wrocek
  • Zainteresowania
    liquid nitrogen, flüssig Stickstoff, liquide azote, nitrógeno acuático, ж'идкий аз'отный , chankan mejmi, Ciekły Azot :-)<br />/<br />/<br />/<br />dry ice, dürr Eis, carboglace, seco hielo, secco ghiàccio, п'остный лёд, jawesz kerach, suchy lód :-)<br />

gutman1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Kurs walut. Gdy wychodziły taki karty jak 6800,7800 i porównywalne high-end'owe radki dolar stał ponad 4 zł teraz stoi 2,8 - cena "premierowa" w usa jest podobna tylko troche u nas się zmieniło - no i trudno żeby wyskoczyli z r600 z ceną ponad 2k bo wtedy to dopiero był by śmiech :-)
  2. Ale muszę powiedzieć ,że było bardzo mało ludzi (aby najmniej do 14). W tam tym roku trudno było się poruszać między stoiskami (nie mówiąc już o zmaganiach team na stoisku Zenfista:)) zobaczymy co będzie jutro :)
  3. U mnie to nie działa :-) A swoją drogą to dziwne ,że bios nie bootuje jeżeli jest za wysoko ustawiona częstotliwość ramków nawet jeżeli podciągniemy chłopaka z windy i wszystko działa full stable ;/
  4. A tak swoją drogą - nie lepiej sprawdzic co słychac w serwisie a nie narazac inne częsci na śmierc? - no chyba ,że brak gwarancji to normalka;)
  5. Może załapiesz się na rev2. Btw. Ja bym się za szybko nie cieszył bo gb ma zarąbisty serwis i mogą Ci ją naprawic i nie będzie nówki ....
  6. Temp core pokazuje OK - i niestety nic oprócz tego. Nie ma temp chipsetu (w ogóle) A Mhz tak jak wszystkie programy (oprócz CPU-z) pokazuje do bani bo podaje wartośc tak jak by był mnożnik 8 (np jak mam 6x500 to tylko cpuz pokazuje 3ghz bo wszystkie inne programy pokazują 4ghz - sucks....)
  7. CoreTempa urzywam na codzien - ale cały czas wywałancza się (błąd) Co do Mobo - proszę tylko nie everet .... nie ma nic normalnego? Konio moze jakiś link?
  8. Jaki progsem moge spr temp chipsetu i cpu na ds4 (tylko nie polecajcie żadnego g....na:D)?
  9. jakie masz V? moje za cholera nie chciały jechac na standarcie - dałem im +0,2 i jest git (a nawet lepiej:))
  10. 7300Gs to był śmiech na sali :) 64Bity (a nie 128bity!)no ale za cene ~200zł czego byśmy chcieli (no dobre o/c wystarczy:P)
  11. Jak ja ustawie x-x-x-4 to automatycznie wali mi x-x-x-5 :/ nvm. Na czytałem się o problemach z D9 , a tak naprawde u mnie wszystko gra i śpiewa :P 495 - (+0,2 mch i fsb) - full stable. 499 - max "takiego sobie stable" ;P 500 - już przy kombinowaniu Maxymalnie liczy 1mb przy 505 ;) A ramki też mi się podobają (aby najmniej robią więcej niż się spodziwałem) bo 16 mb liczą przy 4-4-4-12 580 (2,4v) Bios F8
  12. oddaj na gwarancje i już jeżeli nic nie pomaga....
  13. Odłącz zasilanie i wyjmij baterie na 10min jezeli CCmos nie pomaga
  14. Bierz DS4 bo ostatnio rev.2.0 wymiata :) +0,775 (2,575v)- jak dla mnie i moich D9 wystarczająco. Czym mierzycie/sprawdzacie napięcie i temp bo jakoś żaden program mnie nie zachwyca a latanie z miernikiem to strata czasu :)
×
×
  • Create New...