Skocz do zawartości

bubek9

Stały użytkownik
  • Zawartość

    26
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutralna

O bubek9

  • Ranga
    Uczestnik

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. zmienilłem tam gdzie mówiłeś w biosie na 1333 i komputer działa, w gre wszedłem na full detalach 260fps , więc różnica niebo a ziemia widocznie wszystko chodzi tak jak powinno, a powiedzcie mi jeszcze bo w windowsie ocena mojego dysku to 5.9 ( szybkość transferu danych ) więc pewnie dlatego też wolniej troszke czyta wszystko, jaki dysk polecacie w niedużych pieniądzach mam 500gb i wystarcza w zupełności . aktualnie siedzi SEAGATE BARRACUDA 500GB 3,5" (ST500DM002) (taki aby był kompatybilny z płytą i resztą mojego sprzętu poproszę )
  2. a ram faktycznie w bios przy 2 kościach pokazuje 1066 , jak zmienić na 1333??
  3. no i gotowe, wydaje mi się że to było to co musiałem zrobić , widzi 4 rdzenie, fps zrobiło się wiecej, ocena w systemie wskoczyła na 7.5 , zaraz pobiore grę i zobacze jak to ika ;-)
  4. tylko tego nie sprawdziliśmy czy stary procek działał na 1 rdzeniu czy na 2
  5. nic w biosie nie zmienialem, byc moze sa na auto, dysk mam zwykły
  6. dokładnie otóż to, więc próbuje zrobić najpierw format i zobaczymy co z tego wyjdzie. także widzimy się za jakąś godzine jak wszystko dobrze pójdzie ;-)
  7. panowie, ale problem tego typu jest że on w tym programie widzi tylko 1 rdzeń ?? a w menadźer urządzeń jest 4
  8. tak jedna kość 4gb i druga 2gb, wsadzone w niebieskie gniazda, 4gb pierwsze gniazdo 2gb 3 gniazdo, ( są 4 gniazda , niebieskie dwa i białe dwa )
  9. 54.76 fps opengl wyszło, hmm może po wsadzeniu nowego procka trzeba jednak format zrobić? zaraz to uczynie...
  10. bios 2.0 aktualizowałem bo nie ruszył by mi procek, oszczedzanie energii wyłączone , w biosie nic nie przestawiałem . zasilacz tak jak był tak dalej podpiety jest. temp 32stopnie procesora
  11. odświeżam kotleta, panowie, wymienony procesor na i5 3550, nadal jest lipa z grą, w indeksie wydajności ocena obliczenia na sekunde spadła z 7.3 na 5.6 po zmianie , więc jednak jest coś nie tak, możę po wymianie tych podzespołów format jest potrzebny? jestem już dosłownie bezradny...żadnej róznicy nie ma nawet przy włączaniu komputera, szybkości ...
  12. ale jak odłączę jedną, albo drugą to jest bez zmian.. podsumowując, jedzie do mnie i5 3550 i pasta termo grizzly.
  13. mam dwie jednakowe kości , w sensie dwie 1333mhz good rama , 1 dual 4gb . druga kość pojedyńcza 2gb
×

Ważne informacje

Umieściliśmy pliki cookie na Twoim urządzeniu, aby pomóc Ci ulepszyć tę witrynę. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym razie zakładamy, że możesz kontynuować.