Skocz do zawartości
BiK

co to jest rundll32?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mialem ME i uwazam ze jest duuuzo lepszy od 98.

To ty tak uwazasz, zrob ankiete, ilu zadowolnionych userow ME jest i bylo, a ilu wyp 8O lilo tego OSa na pysk :)

Me ma takie dziury.. Zreszta, kazdy win nie NT to jet goowno wart.. Przykro moowic, ale taka prawda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym wy sie wzniecacie.To takie same systemy,to samo jądro.Tylko ME ma wycięty DOS,więcej sterowników i wszystkie pliki systemowe od razu na dysku ( nie trzeba wsadzać płyty jak win98... no durnota kompletna) używałem obydwa i to jest to samo.Ktos sztycznie podjudził sytuacje że ME jest gorszy a reszta to łyknęła i stąd takie głosy.A takie szopki jak sie dzieją nieraz w win98 przy instalowaniu niektórych sterów to gorzej niż katastrofa.Ja jestem za ME..to taki sam system tylko o połowe mniej kłopotów ze sterami.wogóle to wszystkie systemy Micro..tego tam to lipa.Jedynie na XP można jakoś pracować i nie instalować go nieraz co tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie czym sie jarac najleprzym systemem Microsoftu jest 2000 Pro kekeke mialem 98 mialem 98 se mialem me potem znowu 98 potem znoof me zobaczylem windowsa 2000 i reszta lezy w smietniku 98 se maxymalnie bez reinstalki mialem z 3 miechy. znam sie troche na komapach lama niejestem i zbyle powodu nieinstalowalem od nowa. Mileium mialem 4 miechy a wszycy si epodniecali tym przywracaniem systemu jak to ejst lipa przywraca poprzednie sterowniki a jak cosinnego si esypie to jusz dalej tak zostanie. Win 2000 Pro Sp2 stabilny ( w porownaniu do 98 me) i nawet gry chodza i to niewolno ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi