Skocz do zawartości
tumi

dziwna przemiana windowsa???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Myslalem ze wiem cos o komputerach ale ten problem mnie przerasta juz nie ma pomyslow. Juz opisuje problem. Wczoraj zainstalowalem Win XP, podczas instalacji wyciagnalem kabelek z sieci zeby nic mi nie wlazlo do kompa. Wszystko chodzilo super, zainstalowalem mks vira, wszystkie sterowniki itp. I wszytsko bylo super. Na koncu calej tej instalacji programow itp podlaczylem kabelek sieciowy i tez wszytsko bylo super. Wiec dzialalem na kompie jak zwykle. Porblem pojawil sie na drugi dzien. Tak samo jak zwykle uzywam kompa, ale tu wlasnie pojawia sie problem.

1. Nagle mks vir znajduje jakies wirusy w katalogu system32

2. Pojawiaja sie na dysku dziwne pliki i w katalogu temp i na dysku C (np. s.txt ktory nic w sobie nie ma)

3. Komputer staje sie ospaly, nie da sie na nim pracowac tak strasznie zwalnia

4. Gdy ogladam TV na kompie strasznie przycina

Dodam ze gdy wlaczam komputer moja grafika (GeForce 2MX 400) pokazuje obraz ale na nim znajduja sie jakies dziwne plamki/znaczki, tak jakby ktos gdzie niegdzie poprzyklejakl jakies literki ale to mija gdy win sie zaladuje. Moze to nie ma z ta sprawa nic wspolnego ale lepiej powiedziec zeby bylo jasne.

Jeszcze jedno problemu tego nie ma na Win 98 ale wiecie ten system jest troche starszy i wole uzywac XP tylko ze po kazdej instalacji jest ten sam problem. Ma ktos jakis pomysl???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi