ashgan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Wiec tak mam:256+128+64ramu i ten ostatni gdy wlacze pamiatki na 2T powoduje resety kompa.Dodam ze wszystkie chodza na 133mhz.Jest na to jakis sposobik?Gdy wyciagne 64 to smiga bez problema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 poprostu ta 64 nie wytrzymuje wyskoich timingów i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 wyciagnij 64 na stale i sprzedaj.. to chyba najlepszy sposob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Otóż to ,sprzedaj albo zrób otwieracz do piwa :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A wlasciwie co daje timing 2T chyba niewiele ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 To bardzo proste poprostu sprzedaj tą 64 MB bo nie wytrzymuje T 2 juz u kumpla spotkałem się z czyms podobnym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Po pierwsze 384mb ramu to spoks ,po drugie 64 sprzedaj najlepiej badz cos.A mozna sprobowac zwiekshyc napiecie dla ramu ,mi to pomaga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...