mirst Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Mam klopot IE wyswietla mi wszystko wielka czcionka pozatym brakuje grafik(tla, butony itp) zmiana opcji wyswietlania w menu widok nic nie daje, komp chodzi pod XP pro, laczy sie przez modem telefoniczny, co moglo zmienic ustawienia wyswietlania i gdzie to moge naprawic (poza serwisem oczywiscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Narzedzia -> Opcje internetowe (czy jak sie to tam nazywa) i dajesz: Usun pliki (zakladka Ogolne, grupa Pliki tymczasowe czy jakos podobnie) Potem wylacz i wlacz IE jeszcze raz. Jesli nie pomoze, to na tej samej zakladce na dole 4 przycisk od lewej - nie wiem, jak sie nazywa (w angielskiej wersji jest Accessibility) i zobacz, czy nie masz tam przypadkiem ktorej opcji zaznaczonej - jesli tak, to odznacz wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirst Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Thx, tu faktycznie nie grzebalem, sprawdze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 jak tu faktycznie nie grzebałem... to gdzie grzebałes? :] ja zazwyczaj zaczynam grzebanie od opcji programu lub w tym przypadku internetu :]... a dopiero potem patrze co w rejestrze siedzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirst Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 "grzebanie" w opcjach internetowych nic nie dalo wywalenie, plikow, historii, przywrucenie ustawien domyslnych tez Co jeszcze moge zrobic ( oprocz postawienia windy na nowo ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Zainstaluj jeszcze raz IE 6 PL od nowa - instalka do znalezienia w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...