berkut Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 musze wpierw lakieremte mostki zlaczyc bo ani zlutowac ani olowkiem mimo tego ze moj jest chropowaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 co ma zapinka do oc to ja nie wiem :lol: ,ale nie kapuje tego że tak samo chodzi na 1,75 jak i na 1,85. no odblokuj tego dziada w końcu... inna zapinka inna siła docisku ( większa - lepsze odprowadzanie ciepła ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 I jak poszło? Odblokowany ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 hello, a mam pytanie tak BTW, jak mam sprawdzic jaka mam serie mojego athlona?? znaczy sie programowo mozna zczytac jakies dane?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 nie da sie za bardzo, nalatwiej jest sciagnac radiator i przeczytac na procku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 berkut - zatem ... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 no jak tam udalo ci sie wrescie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Pewnie czeka na lakier :(((((((((((((((( zgadza sie ????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 pewnie sie wszystko spalilo, z chata wlacznie;) i nie ma dostepu do neta :lol: :lol: :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...