Skocz do zawartości
maxvonsopop

kolejna zwałka - Allegro - chyba czegos brakuje???

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie, pomijam fakt czy dziala czy nie ale ..... sprzedawac bez biosu??? ktory wczesniej wylutowano.

ti4200 to referencyjna karta. chyba ze te karty maja gdzies indziej umiejscowiony bios, bo z drugiej strony raczej nie. hehe - karta podobno wyswietla krzaczki.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35572564

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w temacie, pomijam fakt czy dziala czy nie ale ..... sprzedawac bez biosu??? ktory wczesniej wylutowano.

ti4200 to referencyjna karta. chyba ze te karty maja gdzies indziej umiejscowiony bios, bo z drugiej strony raczej nie. hehe - karta podobno wyswietla krzaczki.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35572564

a w ktorym to miejscu w opisie aukcji jest mowa o bios-ie? bo ja nie zauwazylem :)

a z drugiej strony, czy ktos Cie zmusza do kupna tej karty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ rosolini:

a znasz sie troszke na k. graficznych?

" jak na drewnianym plocie bedzie napisane d _ _ a to tez bedziesz chcial ja poglaskac?

zastanawiam sie czy mozna wiezyc we wszystko co jest napisane w opise - bo ewidentnie katrta nie ma kosci biosu.- wiec dziwie sie ze karta moze cos wyswietlac / cokolwiek /?????

a tego trupa to i za darmo nie wezme.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"a tego trupa to i za darmo nie wezme." - bogacz i hardwarowiec sie znalazl .

jesli ktos bedzie chcial kupic to kupi , jesli nie - to nie kupi . jaki ty masz problem ? masz zamiar to licytowac , ze sie tym burzysz . bo ja nie widze sensu w zakladaniu tematow w tym stylu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie tam pisze że jest bez biosu? A po drugie to na zdjęciach jest napisane że karta jest spalona w tym i tym miejscu. Troche niewyraźne fotki ale widać że karta jest dość ostro przypieczona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...