MARTiiii Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Jak z bezpieczeństwem danych na ttych urządzeniach? Czy prowdopodobieństwo utraty, uszkodzenia danych na nim jest duże w porównaniu do dysków hdd? Jak już kupować to jakiej firmy bo na alegro jest ich sporo? Wszelkie inne uwagi o tym nośniku mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Małe poręczne, nie do zajechania, możesz tym rzucać, kopać, kompać, zamrażać i o ile będziesz miał jak to podłączyć (znaczy się nie uszkodzisz wtyczki za bardzo) i będzie w miarę suche to będzie działać. Całkowity brak elementów ruchomych i wewnętrznego źródła zasilania to piękna sprawa. Jeśli chodzi o firmę to polecam model, który Ci się najbardziej podoba. Jeśli chodzi o porównanie trwałości z dyskami twardymi to polecam test lotu z 10 piętra. Tak, pewndrive to przetrwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Jak szaleć to z klasą - bierz Kingston'a - poprawka 5 lat gwarancji Ciekawe czy komuś będzie się chciało zrobić dystrybucję Linux'a albo nawet Winows'a na PenDrive'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Oki spox dzięki. :lol: Jeszcze jedno. Ponieważ nie mam wyjścia USB z przodu to, czy można kupić taki kabel by przedłużyc USB z tyłu (żeby łatwiej było podłączyć), czyli pewnie musiał by mieć po jednej stronie takie smao wejście jak przy kompie (żeńskie chyba)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 jeśli nie znajdziesz kingstona polecam goodram (wilk electronics, bebechy samsung) - bardzo ładne, rewelacyjnie szybkie (transfer 250mb na pen-a trwał ok 20 sek., dla porównania na mojego twinmos mobile disk IV transfer 125mb to kwestia 2min), do tego w zestawie kabel do wyprowadzenia sobie usb gdzieś do przodu. cena w granicach normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Oki spox dzięki. :lol: Jeszcze jedno. Ponieważ nie mam wyjścia USB z przodu to, czy można kupić taki kabel by przedłużyc USB z tyłu (żeby łatwiej było podłączyć), czyli pewnie musiał by mieć po jednej stronie takie smao wejście jak przy kompie (żeńskie chyba)? oczywiscie , jak najbardziej mozna. jest to zwykly przedlurzacz usb dostepny w kazdym sklepie. do wyboru do koloru. za 1,5 metra placilem 5zł o ile pamietam wiec cena jest przystepna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Ciekawe czy komuś będzie się chciało zrobić dystrybucję Linux'a albo nawet Winows'a na PenDrive'a :wink:ParanoiK ostatnio szukal ciekawych dystrybucji... http://forum.purepc.pl/about96745.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ciekawe czy komuś będzie się chciało zrobić dystrybucję Linux'a albo nawet Winows'a na PenDrive'a :wink:ParanoiK ostatnio szukal ciekawych dystrybucji...http://forum.purepc.pl/about96745.html Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ja osobiście mam iVogue, kabelek był w zestawie. Tylko że akurat stery do win98 ma zwalone i się nie da zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ja chyba wezme takie coś jak ACTINA - 105zl 256mb. Transfer niby 6-8mb/sec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...