Loo11 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam, kombinowalem wczoraj troche z systemem, to znaczy wylaczylem pare zbednych uslug. Po ponownym uruchomieniu komputer dzialal. Dzis uruchamiam machine, system niby wczytuje po czym wyskakuje mi niebieski ekran, że niby brakuje jakichs plikow, nie zdazalem przeczytac jakich, po czym komp sie resetuje. Czy wie ktos, jak naprawic uszkodzony system z pod innego windowsa? Np. zeby wlaczyc te uslugi ktore wczesniej powylaczalem. Nie mam czasu, zeby na nowo stawiac caly system... Ps. mam oba servis packi, wiec reinstalka nie wchodzi w rachube :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 jezeli przed usterka miales wlaczone przywracanie systemu to uzyj tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loo11 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Nie mialem, chcialem zoptymalizowac system wiec wylaczylem. Tryb awaryjny nie dziala, dysk jest sprawny. Na drugim systemie mam podobna konfiguracje. Moze przekopiowac jakis plik? Tylko ktory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Odzyskiwanie systemu z plytki CD - wkladasz, bootujesz i dajesz ASR przez przycisk F2 (jesli chcesz) lub przechodzisz nadal i po wyborze partycji masz Napraw przez przycisk R... Jesli kopiowac, to pewnie rejestr... ale to moze nic nie dac.. bo podobienstwo konfiguracji to za malo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 e tam za mało.. Mój brat smiga na moim starym dysku juz drugi miesiąc i jeszcze windoz chodzi... kompy pododbne... choć mój lepszy :lol: ... znaczy ten mój mój..bo oba są moje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...