Master007 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Siemka Mam Płytke główną jak w opisie, karte graficzną też i 512 ramu ( 2 różne kośći) i teraz nie wiem w czym tkwi problem. Gdy gram w niektóre gry, to mi lataja tekstury. Da się grać ale to lekko drażni. Gdy kupiłem swoją kartę na allegro koles mi wysłał najpierw 64 bitową. Podlączam bylo tak samo, wymienil mi na inna tym razem 128 bit i to samo. Na starym GF 2 400mhz (128bit) nic się nie działo. I teraz nie wiem w czym tkwi problem. Konflikt z karta czy z ramem (jeżeli to możliwe) a co by się stało gdybym kupił płyte Abitka NF-7 czy jakos tak. Czy uważacie ze mo problem powinien zniknac??? Sorka za literówki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Czy te błędy są w jednej grze? Jak tak, to zainstaluj nowsze sterowniki do grafy i/lub patcha do gry. Poeksperymentuj też z ustawieniami w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Na poczatek zanim zmienisz sterowniki, to zmien tytul topica na zgodny z REGULAMINEM Jakie gry? Jakie ustawienia? Wrozek na forum nie ma.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Sterowniki zmieniałem jak Jenifer Lopez swoich facetów :] bylo ich kilka wersji i w każdej to samo. Gry: Call Of Duty ( w UO nie testowałem) Diablo2, Nfsu 2, Fifa2005 a w inne nie grałem. Wiec we wszystkich to jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Nie podkręcałes czasami szyny procka ?? Zmień na domyślną i zobacz czy dalej będą artefakty... Na KT400A nie ma Blokady FSB->AGP/PCI i podkręcając szynę procka podkręcasz też AGP z ta może te artefakty, miałem tak na Epoxie 8K9AI i Bartonie Mobile, teraz mam asusa na KT880 mozna włączyć tą blokade, w nForcie jest domyslnie włączona chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...