ct1 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Demise of 3dfx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 zobacz niusy na głównej ;) było wczoraj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Bo byla cienka... Oprocz VooDoo1 to nic ciekawego nie wypuscili na rynek. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Bo byla cienka... Oprocz VooDoo1 to nic ciekawego nie wypuscili na rynek. 8)A VooDoo2 i VooDoo Banshee???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Bo byla cienka... Oprocz VooDoo1 to nic ciekawego nie wypuscili na rynek. 8) a słyszałeś o projekcie Rampage ? szkoda że nie mieli czasu na dokończenie tej karty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Bo byla cienka... Oprocz VooDoo1 to nic ciekawego nie wypuscili na rynek. 8)A VooDoo2 i VooDoo Banshee???? Ten Banshee to był faktycznie cienki...ale Voodoo3 to co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ct1, reflex masz jak nie powiem co ;). To byl nasz nius (RaV'a i moj) z 26 wrzesnia :lol:. A inna sprawa ze artykul jest swietny a 3dfx'a szkoda, bo lepszych kart nikt jak dotad nie robil... (nShitia suxx) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ahhhh stary dobry 3dfx chlip chlip :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Przylaczam sie do Ciebie w placzu, bracie... chlip chlip... :cry: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A ja ciagle mam gdzies starego dobrego VooDoosa 1 4MB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Jak widac w sigu pod postem - mnie caly czas sluzy... 8) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Bo byla cienka... Oprocz VooDoo1 to nic ciekawego nie wypuscili na rynek. 8)A VooDoo2 i VooDoo Banshee???? stary spytałes sie czy mozesz moje logo przerobic!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Moze moze, ma jakies 70 postow wiecej od Ciebie ;). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 i co z tego ze ma wiecej postow niech sobie wsadzi w du**!!!!!!!!!!!!!!!! tu sie nie licza posty tylko sens postów!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Oj Macho, na niego sie wsciekaj, nie na mnie... Ja sobie tylko zazartowalem a Ty cala zlosc na mnie przelales... :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 i co z tego ze ma wiecej postow niech sobie wsadzi w du**!!!!!!!!!!!!!!!! tu sie nie licza posty tylko sens postów!!!!!!!!!!!!!! Zachowujesz sie jak jakich burak. Ukradlem ci tego gifa??? Czerpie dochody z tego?? Kazdemu pisze, ze to moje logo??? Z tego co wiem to ty tez nie jestes jego autorem!!!!!!!!!! Wiec odczep sie. Zachowujesz sie jak gowniarz, co uwarzasz, ze piszesz z wiekszym sensem niz ja??? No nie wiem czy twoj poziom wiedzy hardware dorownuje mojemu (nie chwalac sie). Reasumujac nie mam zamiaru pytac sie ciebie czy moge wykorzystac gifa do przerobki gdyz nie jest on twoja wlasnoscia!!!!!! PS: Tak sie sklada, ze moj braciak dzis ze stanow wrocil wiec mam dobry nastruj i cie nie zbluzgam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Chłopcy nie kłóćta się. To niekulturalnie i nieładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...