Gość michals87 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 chcialbym sie zapytac jak skompresowac film AVI . mam jeden co ma 703mb a musze nagrac go na CD wiec pomozcie bo nie chce sie zmiescic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Co ty opowiadasz? Probowales? Na plytke 700MB wchodza filmiki nawet po 730MB! Trzeba tylko multisesji nie brac, ktora jest jako domyslna w Nero i zamknac plytke na koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 jak ustawic te mutlisesje zeby byly wylaczone ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 yyy... A, niech strace: Zakladam, ze uzywasz nero, a nie nero exporess (bo tym drugim to ja sie nie potrafie poslugiwac) Jak dajesz nowa kompilacje, to masz okienko z zakladkami i jadna z nich nazywa sie "multisessions' (multisesje w polskiej wersji chyba). No i ponizej masz 3 opcje do wyboru i wybierasz 'No multisession' (brak multisesji). Potem wrzucasz pliki, dajesz nagrywanie i wywali komunikat, ze sie nie miesci i pyta czy zamknac - wtedy dajesz yes (tak). Albo jakos podobnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 chyba duzo nie straciles ;p u mnie jest cos takiego jak : ilosc sesji na plycie biore JEDNA SESJA i dalej to samo kozystam z nero burning room 6.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Hehe, ciekawe - ja tez mam nero 6.3 (.0.0) tyle ze bez nakladki polskiej.. ReEdit: i dalej to samoMyslalem, ze chodzi ci o to, iz opcje sa takie same.. i ze juz pomoglo Kolega ponizej podpowiada, aby wlaczyc overburning - ja mam wersje 6.3 (nic nie przestawialem) i mam overburning wlaczony. Gdybys jednak nie mial, to: Plik-> Ustawienia (preferencje)-> ustawienia Experta (czy jakos tak - u mnie: Expert Features) i ponizej zaznaczasz druga opcje "zazwalaj na ...' (po angielsku: Enable Overburn) ps. cholerne literowki - 3 edit :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 że się tak zapytam...a taka rzecz jak overburning w trybue DAO została aktywowana :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 dzieki zrobione ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...