Skocz do zawartości
johnyboy

"jestem zdesperowany! Co kupic!? pomozcie ?!"

Rekomendowane odpowiedzi

Czy nie mozna by zalozyc osobnego dzialu na takie pytania? Jak dla mnie, taka wiedza nadaje sie do osobnego tematu a nie do AMD czy kart graficznych.Zgodze sie ze po to jest forum zeby takie rady dawac ale niech bedzie do tego osobny dzial bo po co zasmiecac konkretne kategorie, gdzie ludzie dziela sie wiedza o czyms konkretnym co maja a nie o czyms co mozna dopiero kupic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź co jest napisane pod działem "podstawowe zagadnienia" ...

Podstawowe Zagadnienia

Jak podkręcić, gdzie znaleźć, co kupić

to że nowi (i nie tylko) userzy cierpią na ślepote to juz nie nasza wina - by utrzymać porządek przenoszone są takie tematy do odpowiedniego działu ...

jeżeli temat jest w nieodpowiednim miejscu zawsze mozna pomóc w kliknięciu Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Do tego służy dział Podstawowe zagadnienia. Są tam nawet przyklejone topiki dotyczące podstawowych elementów komputerów.

Ale, niestety, trudno nakłonić użytkowników do zamieszczania zapytań w tym dziale. :evil:

Temat wyczerpany.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszło, wyszło. :P Tylko nieco później niż planowałem. Zostałem oderwany do "niesłychanie ważnych czynności służbowych" t.j. jednej pani w rachunkowości w sposób podstępny i zupełnie nieuzasadniony "włączył się" Caps Lock" i nie mogła się zalogować w systemie. :twisted: Musiałem lecieć. Ech, rzeczywistość biurowa. :evil:

A potem rozpisałem się na PW i tak wyszło.

Dzięki cvir za posta.

Teraz już na pewno Dołączona grafika. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...