Skocz do zawartości
Songoku

KaZaA i bicie rekordów

Rekomendowane odpowiedzi

no chciałem się zapytać kto miał największy transfer w kazie ja dizsiaj miałem jak ściągałem 400 kbs 8O  8O  ale udało mi się zrobić screna przy 306(ej a jak się wkleja tu obrazki bo chce wam pokazać scren shota :oops: )

Jasne, ja mam ciagle ponad 400 Kb/s.... Wy mylicie jednostki, bity i bajty - a to duuuża różnica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za to, ze napisałem kiedyś dostałem ogranicznik + blokadę na Kazee :(

o co chodzi jakby ? 8O

pwenie o kogos na litere o. kto tez czyta to forum :!:

mam racje :?:

PS uzywaj opcji szukaj ;) :lol:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=5631&highlight

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no chciałem się zapytać kto miał największy transfer w kazie ja dizsiaj miałem jak ściągałem 400 kbs 8O  8O  ale udało mi się zrobić screna przy 306(ej a jak się wkleja tu obrazki bo chce wam pokazać scren shota :oops: )

Z tego co mi sie wydaje to mało kto udostepnia taki upload.....Wydaje mi sie pobierales plik od uzytkownika z ktorym jednoczesnie jestes w LAN'ie ...Ja od koleznaki z klatki ( mamy net od tego samego providera i jestesmy podpieci do tego samego swich'a ) mialem ponad 800 kb/s 8O ....Jak to na poczatku zobaczylem to myslałem ze mi filtr z łacza zdjeli przez pomyłke :lol: Ale sprawdzam od jakiego usera pobieram film ...A tu moja kumpela ...pobiegłem do niej i sie potwierdzilo ..niezle zdziwko walanelismy ....-mam łącze 128 kb/s ...Jakbyscie zobaczyli jaką mambe sprzelilem gdy patrzylem w monitor to byscie sie polali ze smiechu . :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co mi sie wydaje to mało kto udostepnia taki upload.....Wydaje mi sie pobierales plik od uzytkownika z ktorym jednoczesnie jestes w LAN'ie ...Ja od koleznaki z klatki ( mamy net od tego samego providera i jestesmy podpieci do tego samego swich'a ) mialem ponad 800 kb/s  8O ....Jak to na poczatku zobaczylem to myslałem ze mi filtr z łacza zdjeli przez pomyłke  :lol: Ale sprawdzam od jakiego usera pobieram film ...A tu moja kumpela ...pobiegłem do niej i sie potwierdzilo ..niezle zdziwko walanelismy ....-mam łącze 128 kb/s ...Jakbyscie zobaczyli jaką mambe sprzelilem gdy patrzylem w monitor to byscie sie polali ze smiechu . :wink:

Mój kolega miał jak mówił 800KB/s z Kazzy - teraz wszystko jasne (jest razem ze mną w siecie - pewnie ściągał ode mnie - tylko czemu tak mało, bo sieć mamy 100Mb/s)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na KAZIE mam strasznie dupiaty transfer bo 10 do 20kb/s , lecz w DIRECT CONECT miałem 1,03Mb/s :twisted:  i to był mój rekord :D hehe

kto mie pobije w DIRECT CONNECT ?????????  :twisted:

ja pobije.. :wink:

100Mb/s (po lanie :wink: )

18Mb/s inet (2 kompy spiete miedzy soba tylko frame relay'em) Polska - Dania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi