Songoku Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 no chciałem się zapytać kto miał największy transfer w kazie ja dizsiaj miałem jak ściągałem 400 kbs 8O 8O ale udało mi się zrobić screna przy 306(ej a jak się wkleja tu obrazki bo chce wam pokazać scren shota :oops: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 ja mam ok 60 lub 40 kb/s. Wyślij mi skreena mmmichalak@post.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 max 11 kbps, podskoczy ktos? :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 max 11 kbps, podskoczy ktos? :D :lol:ze 200 kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 a jak sie wkleja tutaj screna bo na onecie nie chce mi załącznika dodać jak chce wysłac screna do michalaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 a jak sie wkleja tutaj screna bo na onecie nie chce mi załącznika dodać jak chce wysłac screna do michalaka widzisz na samej gorze kilka "przyciskow" - 1 ze ? to FAQ http://forum.purepc.pl/faq.php#24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 A ja mialem 301KB/s :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Wczoraj miałem 130KB/s, ale zazwyczaj nie sprawdzam jaki transfer. Podaj jaki plik ściągałeś to sprawdze ile mi na nim wyciąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 heh 11 kb/s na sdi :(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja za to, ze napisałem kiedyś dostałem ogranicznik + blokadę na Kazee :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A ja to jestem cienki 220 kb/s 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 no chciałem się zapytać kto miał największy transfer w kazie ja dizsiaj miałem jak ściągałem 400 kbs 8O 8O ale udało mi się zrobić screna przy 306(ej a jak się wkleja tu obrazki bo chce wam pokazać scren shota :oops: )Jasne, ja mam ciagle ponad 400 Kb/s.... Wy mylicie jednostki, bity i bajty - a to duuuża różnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja za to, ze napisałem kiedyś dostałem ogranicznik + blokadę na Kazee :( o co chodzi jakby ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja za to, ze napisałem kiedyś dostałem ogranicznik + blokadę na Kazee :( o co chodzi jakby ? 8O pwenie o kogos na litere o. kto tez czyta to forum :!: mam racje :?: PS uzywaj opcji szukaj ;) :lol: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=5631&highlight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 no chciałem się zapytać kto miał największy transfer w kazie ja dizsiaj miałem jak ściągałem 400 kbs 8O 8O ale udało mi się zrobić screna przy 306(ej a jak się wkleja tu obrazki bo chce wam pokazać scren shota :oops: ) Z tego co mi sie wydaje to mało kto udostepnia taki upload.....Wydaje mi sie pobierales plik od uzytkownika z ktorym jednoczesnie jestes w LAN'ie ...Ja od koleznaki z klatki ( mamy net od tego samego providera i jestesmy podpieci do tego samego swich'a ) mialem ponad 800 kb/s 8O ....Jak to na poczatku zobaczylem to myslałem ze mi filtr z łacza zdjeli przez pomyłke :lol: Ale sprawdzam od jakiego usera pobieram film ...A tu moja kumpela ...pobiegłem do niej i sie potwierdzilo ..niezle zdziwko walanelismy ....-mam łącze 128 kb/s ...Jakbyscie zobaczyli jaką mambe sprzelilem gdy patrzylem w monitor to byscie sie polali ze smiechu . :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Z tego co mi sie wydaje to mało kto udostepnia taki upload.....Wydaje mi sie pobierales plik od uzytkownika z ktorym jednoczesnie jestes w LAN'ie ...Ja od koleznaki z klatki ( mamy net od tego samego providera i jestesmy podpieci do tego samego swich'a ) mialem ponad 800 kb/s 8O ....Jak to na poczatku zobaczylem to myslałem ze mi filtr z łacza zdjeli przez pomyłke :lol: Ale sprawdzam od jakiego usera pobieram film ...A tu moja kumpela ...pobiegłem do niej i sie potwierdzilo ..niezle zdziwko walanelismy ....-mam łącze 128 kb/s ...Jakbyscie zobaczyli jaką mambe sprzelilem gdy patrzylem w monitor to byscie sie polali ze smiechu . :wink:Mój kolega miał jak mówił 800KB/s z Kazzy - teraz wszystko jasne (jest razem ze mną w siecie - pewnie ściągał ode mnie - tylko czemu tak mało, bo sieć mamy 100Mb/s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Ciagne wlasnie Megadeth i mam jakies 0.5 - 1.5KB i zaraz chyba sam sobie zrobie megaśmierć :evil: ...a modem ofkorz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 8O 8O 8O Wy to macie transfery. Mój rekord to 55KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 502kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 W starszych wersjach kazy była taka sztuczka że wpisywales httP://IP.KOLESIA.OD.KTUREGO ŚCIĄGASZ i pokazywało udostępnione rzeczy i wtedy można było DAPem albo innym wynalazkiem zciągnąć i to O WieEeEeLe szybciej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 na KAZIE mam strasznie dupiaty transfer bo 10 do 20kb/s , lecz w DIRECT CONECT miałem 1,03Mb/s :twisted: i to był mój rekord :D hehe kto mie pobije w DIRECT CONNECT ????????? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 na KAZIE mam strasznie dupiaty transfer bo 10 do 20kb/s , lecz w DIRECT CONECT miałem 1,03Mb/s :twisted: i to był mój rekord :D hehe kto mie pobije w DIRECT CONNECT ????????? :twisted: ja pobije.. :wink: 100Mb/s (po lanie :wink: ) 18Mb/s inet (2 kompy spiete miedzy soba tylko frame relay'em) Polska - Dania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...