bobas_ss Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Bardzo was prosze pomóżcie mi. komp źle mi wskazuje wolne miejsce na dysku. nie wiem co mam robić. Prosze pomóżcie szybko. Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas_ss Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 czy jest tam ktos?? bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 jesli masz fat32 zrob test scandiskiem jesli ntfs to nie wiem to jest forum nie czat nie licz ze po 4 minutach ktos ci odpowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Czyzby rozwiazaniem bylo to: Kliknij a wyskoczy pajacyk Nastepnym razem zanim palniesz 2 posty pod rzad, to przeczytaj REGULAMIN!!! No i topic jest na zlym forum.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Certino Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 A masz może zainstalowany pakiet Nortona???? Bo to przez to moze zle pokazywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Prawym klawiszem klikaj na wybraną partycję, wybierz bodajże Właściwości Narzędzia Sprawdź, zaznacz opcję 'napraw błędy systemu plików' i jeśli będzie to konieczne zrestartuj kompa. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...