qba89 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Czesc. mam pytanie czy znacie jakis program co tworzy plik html na którym czeba wpisa haslo i login aby sie dostać dalej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Tak, dowolny edytor tesktu/html... Polecam przeczytac jakis kurs html zanim zabierzesz sie za robienie takich stron. Kursy mozna znalezc w sieci. Kliknij a wyskoczy pajacyk wybierz 2 link (PC Kurier) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 no tak ale mi chodzi o program który tworzy plik *.htm :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ja p****... POWTARZAM OSTATNI RAZ: PRZECZYTAJ KURS HTMLA ZANIM WALNIESZ KOLEJNA BZDURE!!!!!!!!!!!! Na poczatek: http://www.ssi.civ.pl/home/go-s04 KURS! KURS! KURS! Pliki HTML to ZWYKLE PLIKI TEXTOWE ze ZMIENIONYM ROZSZERZENIEM! Nawet WORD tworzy pilki HTML, ale towrzy taka sieczke, ze szkoda mowic... Nawet jak znajdziesz taki edytor jak np. Dreamwaever (czy jak to sie pisze) lub uzyjesz Worda, to i tak bez znajomosci HTMLa daleko nie zajedziesz. Sorki, ze sie wkurzylem.. ale zly dzien mialem :( W koncu jak mowie, zeby czytac kurs to znaczy: czytac kurs! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...