ENIGMA Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 gdzie dorwać odległości ot tych otworków na płytach tych koło socket A - chodzi mi o odległości między nimi. szukałem ale nie znalazłem - dajcie jakieś ifo bo w poniedziałek idę robić WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Puść maila do Mate'a on ma moje wymiary (podesłałem mu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Puść maila do Mate'a on ma moje wymiary (podesłałem mu) a możesz mi podesłać? albo daj namiary na mata. jak by co to daj na enigma@dyskusje.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 namiary na matea http://chw.siliconvalley.pl/info.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 a nie lepiek zmierzyć samemu? płyta na kartkę papieru, mazaczkiem jakimś odrysować te dziurska, linijeczka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Puść maila do Mate'a on ma moje wymiary (podesłałem mu) z czystej ciekawości - po kiego grzyba mu twoje wymiary? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 a po purchawe ;) Co ty potrzebowałem bloczka dla kumpla ale kumpel się rozmyślił A tfu... nie moje wymiary tylko wymiary otw na mobo i wym gniazd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 gdzie dorwać odległości ot tych otworków na płytach tych koło socket A - chodzi mi o odległości między nimi. szukałem ale nie znalazłem - dajcie jakieś ifo bo w poniedziałek idę robić WC uzyj opcji SZUKAJ :lol: :lol: :lol: a ja zrobilem to za Ciebie :D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=100...ghlight=#100600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...