Pinioo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Kumpel nagrał mi pare płytek , ,na każdej była jedna część dużego pliku podzielonego Total Commanderem ;] Teraz wszystkie skopiowałem , ale nie moge sgrac na dysk pierwszej CD , wychodzi jakiś błąd danych (CRC) , i nie wiem jak to obejść :/ Próbowałem już Alcoholem i Clonem i nic :[ , POMÓŻCIE !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizzamen Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 błąd crc jest to błąd odczytu z tego wynika ze albo jest walnięta płytka albo twój cdrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 kumpel ma albo przekręconego proca, albo walniętą pamięć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jesli masz nagrywarke, to sprobuj przez nia - one maja lepsza korekcje bledow niz cd-romy. Clone i Alcohol tu nie pomoga... ich glownym zadaniem jest kopiowanie plyt razem z bledami. Odzyskac plik mozna przy pomocy CD Check dolaczonego do Nero, ale nie zawsze sie udaje.. mozna tez innymi programami (byl niedawno topic na forum o tym) Prosciej bedzie chyba, jak kumpel nagra ci ten plik jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 byłem u kumpla , nagrał mi i to samo ;/ ten sam błąd . Sprawdzałem u kumpla na CD'ku i tez mu nie kce czytac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...