Gość Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 czesc ;] chce zrobic moda mojich glanow :] i potrzebuje odczepic podeszwe czy wystarczy jak odkrece te srobki? czy potem dam rade to poskladac spowrotem?? wiem ze to glupie aale ostatnio malo sie nie wywalilem na lodzie i chce podeszwe sobie nakolcowac dla lepszej przyczepnosci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Podeszwa jest i tak przyklejona a srobki sa bardziej dla picu...no i lekkiego wzmocnienia polaczenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Arnie, wiem ze masz papierek, ale nie pisze sie mojim tylko MOIM. Tyle chyba mozesz zapamietac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ja mam wkrecone own prodakszyn sroby ;]] Wkrecilem, a pozniej odcialem glowki ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 podeszwa sklada sie z 2, czy 3 warstw i to one sa polaczone srubami, do samej skory toto wsio jest przyklejone ;p ja np w jednym glanie nei mam prawie podeszwy (po koncercie trzyma sie na jakis 3 cm) ale skleje i zlapie drutem miedzianym, bo to i tak tylko buty na koncerty, na codzien chodze w desantach ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Myslalem w dresach ;] A tak btw, jakiej fimy macie glany :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 rangersy ale juz umierają na zgięciu, HD (naprawde cięzki obowiązek) p.s. rangersy wytrzymuja bez problemu przejazd po nosku malucha osobiscie sprawdzałem(ponoc nawet 2.5T maja wytrzymac hehe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 ja kmm i bardzo polecam buty na x lat :) poprzednie umarly po 6ciu latach intensywnego uzywania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 HD, od kiedy pamiętam mam takie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ja mialem HT , ale wyj*** podruby ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 ja mialem - stile potem tredery (firmowe a najkrócej żyły 8O ) a teraz rawendżery :)- jeszcze zyją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ze tak sie wtrace...rzuccie fotkami takich butow ;] Tudziez linkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 hmm bruce ktore to twoje ;] wiecie co moze i dobry pomysl powkrecac i obciac lebki ;] chyba tak zrobie nie bede sie slizgal i fajny dzwiek bedzie przy chodzeniu :D @Jin postaram sie @poca ja mam HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 moje to te desanty po lewej (z biala skroa w srodku :> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Nie no brusiek chyba chciał się pochwalic swoją kolekcją. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 on prowadzi slkep obuwniczy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 E tam sklep, ja myślę, że bruce po prostu nocami dorabia jako szewc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 U bruce'a pewnie dzisiaj andrzejki i przyszla ekipa glanowiczów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 U bruce'a pewnie dzisiaj andrzejki i przyszla ekipa glanowiczów ;]A impreza nazywała się: "Metalowe Ostatki 2004 u bruce'a" hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Nie zebym sie czepial, ale kiepsko z tej perspektywy te buty widac ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 urgh bo zdjecie robilem po pijaku na jakiejs imprezie..... pod tym adresem jest foto :> http://img.allegro.pl/photos/oryginal/34/3...3261/34326157_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 No, teraz to co innego ;] Buty calkiem, calkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 tylko szkoda ze lakierowane i jestem ciekaw jak sie chodzi na tych podeszwach w zimie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...