Torwald Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Tylko mnie nie odsylac na Oprogramowanie ;] Szukam pluginu do winampa ktory o danej godzinie odpali muzyke (tak, nie mam wiezy HiFi wiec musze radzic sobie na okolo ;] Jakby ktos mogl mnie poratowac, to bede bardzo wdzieczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 -> Oprogramowanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 -> Tymczasowe forum do sprzątania ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 no to w koncu gdzie? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 oj, pomozcie koledze a nie OT robicie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Może harmonogram zadań + foobar. W harmonogranie ustawiasz o ktorej ma sie uruchomic foobar, a w nim zeby zaraz po uruchomieniu odpalal muze :) Nie wiem czy winamp tak moze, jesli tak to obejdzie sie bez instalwoania dodatkowego oprogramowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Tez o tym myslalem, dzisiaj sprawdze co z tego wyjdzie, bo zadnych pluginow do winampa nie znalazlem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 JA kiedys wrzucalem mp3 do autostartu i wlaczenie kompa o danej godzinie ;) Smigalo az milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 JA kiedys wrzucalem mp3 do autostartu i wlaczenie kompa o danej godzinie ;) Smigalo az milo To w sumie tez jest rozwiazanie ;] Z tym ze wogole musze do tego wlaczyc Auto-login... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=141801 http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=138685 http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=104265 jak znajde jeszcze cos to dodam pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 a jak wlaczyc autologin? bo zawsze musze kliknac na swoja nazwe uzytkownika chociaz mam tylko jedno konto na kompie i to bez hasla...wie ktos moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 A ja tego nei znalazlem... o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Start / Uruchom... / control userpasswords2 i wybierasz konto użytkownika, na które ma się automatycznie zalogować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 a jak wlaczyc autologin? bo zawsze musze kliknac na swoja nazwe uzytkownika chociaz mam tylko jedno konto na kompie i to bez hasla...wie ktos moze?PowertoysXP i wywal .NET Framework :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Thx Paszczu :D A co do pluginow to dzialaja ;] Jutro sprawdze czy sie na wyklady nie spoznie...ale pewnie obudze sie zanim winamp wie wlaczy, bo moje mobo tak milo piszczy na poczatku postu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...