garbusek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 problem polega na tym ze po przelaczeniu na tv po paru sekundach przelacza mi film spowrotem na komp a obraz w tv znika ,prosze o rade co zrobic zeby bylo ok jakie ustawienia badz opisac dokladnie co i jak powinno sie robic,nie znam sie zupelnie na kartach :( pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 ja tez tak mam ale pomaga jak daje TV jako ekran podstawowy :) dziwne bo mam tak tylko na XP, na 2000 było normalnie :) tyle ze mam inną grafe ale sprobuj. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczysko Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam.W nowych sterach ati jest coś takiego jak zatwierdzanie ustawień ekranu tzn.po wybraniu sygnału na tv wyskakuje okno z pytaniem czy ma zachować wybrane ustawienia jak nie naciśniesz 'tak' to po chwili przechodzi na pierwotne ustawienie czyli w twoim przypadku na monitor. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...