Tonic Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Post grzecznościowy, oto opis problemu mojego znajomego : wiec tak, ktoregos pieknego dnia wlaczam kompa, wentyl zaczyna wyć, zawsze byl na 2000 obr. i jak sie nawet wylaczylo z pradu kompa i potem wlaczylo to dalej ustwienia zostawaly.....a teraz wlaczam kompa, wentyle na MAX i dioda od pokretla zmienia kolory, czyli jakby ktos mi zresetowal, ustawiam jak bylo, wylaczam...wlaczam i to samo, znowu zniknely ustawienia...ma ktos jakis pomysl co sie popsulo?? czy da sie to wymienic??? nie mam gwary.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 a nie ma tam jakiejś baterii podtrzymującej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 prawdopodnie nie ma, ma ktos jakies pomysly?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 hmm........nie miałęm tego panelu w rękach nawed ale ihmo zeby pamieał ustawienia to musu byc czymś zasilany, czyli tak jak by tam była jakaś bateria.Niewiem sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 W AeroGateII nie ma zadnej bateri ;] Calego go rokrecalem. Zato ma bardzo cichy fan ;] Co do zapamietywania ustawien. Hmm, moze to zalezy od zasilacza jak energie podaje. Czy ciagle czy w ogole. Nie mam pojecia jak to dziala i na jakiej zasadzie tylko snuje opowiesci ;] Ale przynajmniej tak mi sie wydaje. Mnie zapamietuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Hmm - ja juz mialem rozne odchyly tego panelu. Kilka dni temu siedze sobie a on mi wylacza sie calkie. Znikly literki na nim i wentyle stanely. Samo podswietlanie sie palilo :). Na szczescie po paru sec wszystko wrocilo do normy. Trudno Ci cos poradzic. Poczekaj na kogos madrzejszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...