Skocz do zawartości
Tonic

Problem z Aerogate II - zapamiętywanie ustawień

Rekomendowane odpowiedzi

Post grzecznościowy, oto opis problemu mojego znajomego :

wiec tak, ktoregos pieknego dnia wlaczam kompa, wentyl zaczyna wyć, zawsze byl na 2000 obr. i jak sie nawet wylaczylo z pradu kompa i potem wlaczylo to dalej ustwienia zostawaly.....a teraz wlaczam kompa, wentyle na MAX i dioda od pokretla zmienia kolory, czyli jakby ktos mi zresetowal, ustawiam jak bylo, wylaczam...wlaczam i to samo, znowu zniknely ustawienia...ma ktos jakis pomysl co sie popsulo?? czy da sie to wymienic???

nie mam gwary....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W AeroGateII nie ma zadnej bateri ;]

Calego go rokrecalem. Zato ma bardzo cichy fan ;]

Co do zapamietywania ustawien. Hmm, moze to zalezy od zasilacza jak energie podaje. Czy ciagle czy w ogole.

Nie mam pojecia jak to dziala i na jakiej zasadzie tylko snuje opowiesci ;] Ale przynajmniej tak mi sie wydaje. Mnie zapamietuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm - ja juz mialem rozne odchyly tego panelu. Kilka dni temu siedze sobie a on mi wylacza sie calkie. Znikly literki na nim i wentyle stanely. Samo podswietlanie sie palilo :). Na szczescie po paru sec wszystko wrocilo do normy.

Trudno Ci cos poradzic. Poczekaj na kogos madrzejszego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi