Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 ktora z tych kart jest lepsza : Power Color Kyro 2 64mb -240zl PixelView Geforce 2Ti Ultra 64mb DDR- 360zl Nie wiem czy oplaca sie dolozyc te 100zl do tego gf2ti! jakie jest waze zdanie???PS. porcka chyba opuszcze na 1000mhz bo boje sie ze Vcore 2V go zniszczy czy Kyoro II wydoi przy nim??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 wiem ze wiekszosc wybierze kyro ale ja bym brał GF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 no to ja wielki fan Kyro i tym podobnych mówię tak jeśli ci zależy na jakości to bier Kyro jeśli bardziej na wydajnośći to GF o jednak jest wydajniejszy a Kyro na 1GHz bedzie chodziło spoko jak juz pisalem na 800 Mhz chodziło nieźle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Kyro spoko pujdzie na 1 GHz. Lepiej zaoszczędzić stówke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 G-Force jest zajebisty do o/c napewno wytrzyma takie FSB , oczywiście przy odpowiednim dzielniku AGP, ja bym brał GF czy widziałeś test w którym Kyro byłoby lepsze od 2TI, pozatym Kyro nie ma nawet T&L może i mu pamięci DDR nie są potrzebne ale z g-forca napewno będziesz bardziej zadowolony, zwłaszcza jak robisz benchmarki mad onion :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 no to lykne tego GFa widzielscie gdzies recke togo 2Ti ULTRA?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Wczoraj kupiłem kompa a mianowicie Duron 1200 epox 8KHA+ 256 DDR Elixir Pixelview Geforce 2 Ti Ultra 64DDR (włąsnie ten z pcprojektu) DVD Pioneer 106S. Po zainstalowaniu XP zainstalowałem Via pack 4.37 i na standartowych sterach odpalam 3dmarka 2001 se wynik........2800 coś chyba nie gra....zainstalowałem detonatory 28.30 3dmark się nieodpala filmy też potem 2130 (dołączone do karty) i to samo jak myślicie co moze być przyczyną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Wczoraj kupiłem kompa a mianowicie Duron 1200 epox 8KHA+ 256 DDR Elixir Pixelview Geforce 2 Ti Ultra 64DDR (włąsnie ten z pcprojektu) DVD Pioneer 106S. Po zainstalowaniu XP zainstalowałem Via pack 4.37 i na standartowych sterach odpalam 3dmarka 2001 se wynik........2800 coś chyba nie gra....zainstalowałem detonatory 28.30 3dmark się nieodpala filmy też potem 2130 (dołączone do karty) i to samo jak myślicie co moze być przyczyną? Może... GeForce? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 no to lykne tego GFa widzielscie gdzies recke togo 2Ti ULTRA?? Jest na przyklad tu lub tu tudzież tutaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Wczoraj kupiłem kompa a mianowicie Duron 1200 epox 8KHA+ 256 DDR Elixir Pixelview Geforce 2 Ti Ultra 64DDR (włąsnie ten z pcprojektu) DVD Pioneer 106S. Po zainstalowaniu XP zainstalowałem Via pack 4.37 i na standartowych sterach odpalam 3dmarka 2001 se wynik........2800 coś chyba nie gra....zainstalowałem detonatory 28.30 3dmark się nieodpala filmy też potem 2130 (dołączone do karty) i to samo jak myślicie co moze być przyczyną?Zobacz na innym OS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Wybierz sobie gf2ti Ten ultra ma tylko trochę lepsze pamięci zamiast 5ns 4 ns i tyle. Jeśli różnicza w cenie jest mała to weź ultre do 20 zł ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 TO dziwne bo ja mam na gf2Ultra i mam 4200 punktow a mam durona 1200 dziewice jeszcze i plyte Ecs k7s5a a na detonatorach mam zwisa dopiero sterowniki Pixela czyli orginalne dziala dobrze wiec jest spoko:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...